Iesire La GRATAR

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Nu am scris pana acum pentru ca am stat sa aflu si alte locatii pentru a petrece ziua de 1 mai cu totii si sa fie o zi marca LCB ceva mai deosebita.

incep prin a scrie in special pentru ivan pentru ca depune un efort nejustificat pentru unii dar serios pentru el : Locatia propusa de tine este ok , dar exclusiv pentru pescari , pe cand 1 mai este o zi si pentru ele , nu numai pentru noi ... locatia aceea este fix pe un camp , de apreciat efortul dar zic pas in acest caz. Cat despre mers la pescuit ... ivane o sa ai placerea ca in perioada urmatoarea sa organizezi un pescuit ca la carte , plecat de dimineata , nadit locul , cand se crapa de ziua sa fi cu betele in " balta " .

varianta 1:
    Am vorbit cu cei din mioveni ( numai azi de cateva ori ) si concluzia este : acea locatie de langa baraj este ok dar nu pentru pescuit , exclus pescuitul ( prohibitie ) , este un loc exclusiv pentru logan club sub cheie ... ca loc cu umbra sunt si ceva pomi acolo... ( ivane tu vrei sa vezi pomii din satelit? ) iar despre gunoaie.. cica nu au vazut sa fie...

Varianta 2.
    Pustnicul , dupamasa .... nu are rost sa mai scriu ce si cum deoarece se stie ce este acolo ...

Varianta 3.
    Un alt loc pe langa bucuresti , de pescuit cu taxa sau fara care sa multumeasca pe toti , asa cum si gionik a scris mai sus : pomi / umbra , loc pentru gratar , loc de intrat cu masina dar nu off-road extrem si pescuitul pentru cei pasionati ...

lista cu propuneri ramane deschisa dar va rog sa va grabiti ...

ca optiune : lacul batal din afumati , din cate stiu este un lac pe malul caruia se afla foisoare cu bancute si masute , cosuri de gunoi , grup sanitar ( primitiv dar este ) . ca taxa cred ca undeva la 40-50 de lei de om , maxim 5 undite... daca cineva poate sa ne mai dea ceva detalii , rog sa o faca... aveau si site dar nu am timp sa caut acum.

Comment

• as propune varianta Snagov ( again Foafo ) - unde am facut poze KYS-ului sapt trecuta : padure , iarba verde si soare( ptr cine doreste) , loc de dat cu batul in lac ( ptr pescari ) , nu garantez ca se prinde nu sh ce peste : curatenie , wc , parcare , aproape de Buc , bancute , apa curenta ptr spalat una-altaetc etc . Taxa intrare 10 ron/persoana. Drumul este cat de cat ok ( de pe DN la dreapta pe langa studiourile Castel Film chiar pe marginea lacului ..)
      sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• CGK aici ...

Lancere la ultima iesire la mioveni ai mancat paine goala pentru ca atat de saritoare a fost toata lumea incat au ramas pe umerii mei 10 caserole de mici si nu stiu cati carnati ...lucru care nu se va mai repeta ca nu sunt bun de pus pe umarul nimanui ...multumesc pentru ajutorul care mi l-ai acordat tu cand nu mai puteam sa tin ochii deschisi de fum !

Eu sunt pentru Mioveni , m-am simtit foarte bine in compania baietilor...dar daca vreti eu mai am o locatie de propus ..

Pe drumul spre Targoviste in dreptul satului Ilfoveni exista un lac mare si o padure mare ...se poate vedea si pe harta http://www.panoramio.com/photo/13010420 ..padure mare, loc de gratar , loc de pescuit ... acum cati oameni vor veni de 1 mai nu stiu ...anul trecut am fost eu acolo si nu era foarte multa lume ...drumul pentru masini stock este ok, dar pentru trantitele noastre nu este asa reusit..

Eu am adaugat inca o locatie ..nu tin neaparat.. eu prefer Mioveni sa ma vad cu fratii mei

Comment

• sa fie cald si frumos , ca loc de gratar facem si la kiss

Comment

• Baieti vin si eu cu inca o locatie propusa... aproape de Bucuresti la vreo 30 de km... super conditii si mai mult decat atat proprietarul de acolo imi este cunoscut. Am vb cu el la telefon si a fost de acord sa mergem acolo ( daca ne hotaram), fara sa platim asa cum o fac toti ceilalti care vin, cu conditia sa fim civilizati, sa nu facem gunoi, fara bascalie, fara sa urle manelele la maxim, etc.

Aici este locatia, una excelenta si pentru pescuit si pentru gratar, ne pune la dispozitie gratar daca nu avem, lemne, exista si piscina si teren de fotbal sintetic, deci per ansablu e ok.

Uitati-va si dati-va cu parerea.
            sigpic

Comment

• Sinx: este super locatia pe care ai propus-o ............ acum trebuie sa asteptam ceva vesti de la Mioveni si mai apoi sa-si dea cu parerea si restul prietenilor..........mie imi va fi indiferent unde vom merge, atata timp cat vom fi impreuna pt a sarbatori 1 Mai asa cum se cuvine: gratar, bere si multa voie buna marca LCB
              Traieste fiecare zi ca si cand ar fi ultima!!

Comment

• am scris de mioveni pe o pagina in urma...

Comment

• Locatia propusa de Sinx mi se pare cea mai ok , acum ramane de vazut ce propuneri mai vin ..................
                  LogAnClub "Andrei" B-86-KAWsigpic

Comment

• in locatia lui sinx

1. bezme
                    sigpic B-22- W H T, B-05- B Z M
                    Mai bine taci si dai senzatia ca esti PROST decat sa vorbesti si sa spulberi orice indoiala!

Comment

• bezme, tre sa te imparti in 2 locuri ... dute tu undeva si masina ta altundeva ... glumeam ... sa vedem pana la urma ce loc de intalnire ramane pentru 1mai, cel mai bine ar fi sa ne intalnim undeva la jumatatea drumului intre bucuresti si mioveni ...
                      sigpic

Comment

• o sa ma duc cu fofu pe la 1-2 azi sa vedem exact ce si cum. Eu nu am fost niciodata acolo insa din cate am inteles este super. Partea naspa e ca nu am apucat si noi 1 foisor ceva intrucat sunt rezervate toate. Daca stiam din timp era mult mai bine. Chiar si asa proprietarul o sa incerce sa ne faca sa ne simtim cat mai comod si o sa ne ajute cu tot ce poate acolo unde este cazul. Repet, singurele conditii au fost sa nu lasam mizerie intrucat nu o sa platim taxa de agrement asa cum fac altii si sa nu deranjam ceilalti oameni care platesc acolo sa pescuiasca, sa vina sa stea in aer liber, etc. In principiu omul nu cere nimic exagerat ci ceva ce fiecare din noi ar trebui sa faca fara sa fie obligat. A cerut in mod expres sa nu urle muzica la maxim, intrucat sunt oameni care vin acolo de ani de zile si si-au facut un renume...

Originally posted by `dada View Post
                        deci da, daca nu eram atenta, sinx ma scotea definitiv din lista.....ai ceva cu mine?

sorry... fara nici cea mai mica intentie... ;)
                        Last edited by sinx; 27 April 2010, 06:14. Reason: Automerged Doublepost
                        sigpic

Comment

• sinx eu glumeam, mi`am dat seama ca nu a fost intentionat.
                          eu una sunt pentru mioveni. parerea mea este ca trebuie sa ne hotaram cat mai curand, ca altfel sigur o sa aparara propuneri si vineri seara.
                          sigpic

Comment

• Fratilor daca nu ne hotaram ce si cum facem pana la urma nu o sa mai facem nimic si fiecare o s-o ia pe drumul lui.
                            sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

• recomand locatia lui sinx... asteptam in cursul zilei de astazi detaliile ...

Comment

• asteptam detalii de la mioveni si de la cel mai mare comentator .. daca s-a "varat" fofu sa se uite ce si cum e clar ..spune totul pe fata ..

Daca maergem la "Valea Iazurilor" nu o sa putem sa ne mai vedem cu Mioveniul si o sa fim putin constransi ... fara galagie, fara muzica tare ...nu prea vad sa ne incadram...

Eu raman in continuare pentru Mioveni

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google