Logan 1.4 Cu Cutie De Diesel Fara Tobe
Collapse
X
-
ma gandeam ca va fi mai mare diferenta de viteza. ma asteptam sa bata 120 cu a 2 a tinand cont de rapoartele mai lungi si de turatia mai mare a benzinarului.
are limitarea scoasa ?
asta este pentru necredinciosii care ziceau ca benzinarul nu mai trage cu cutie de dieselLast edited by alessandro; 17 December 2011, 19:40.
-
13 secunde dar 2 secunde sta in limitare pana schimb viteza...
Originally posted by CataFOF View Posta cui e ma toroapa ?? mi se pare mie sau urca greu in viteza?) a fost diesel si s-a belit motoru si l-am transformat in benzina
e a lu client
)
Asistenta: RAZVAN YPO - 0726240862 COSMIN CGK - 0767132803
Comment
-
abia trage fratilor) , e evident un minus
)
la multi cai e posibil ajute din cauza ca se pune mai bine puterea jos si nu se va pierde aderenta evitand astfel si riscu de a darama cutia .Last edited by Cristi_Xp; 17 December 2011, 21:17.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Originally posted by Cristi_Xp View Postabia trage fratilor) , e evident un minus
)
la multi cai e posibil ajute din cauza ca se pune mai bine puterea jos si nu se va pierde aderenta evitand astfel si riscu de a darama cutia .
Comment
-
prosti is aia la rally ca pun cutii scurte pentru masini aspirate fara cuplu , cand puteau pune cutie de logan diesel care reprezinta performanta maxima)
Originally posted by alessandro View Postcam 13 secunde am numarat pana la 110 pe ceas. deci urca foarte bine
65 cu a 1 a .... no comment.....ar merge uns cutia asta la mine)
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
Comment