If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
LoganClub Galati la aniversarea de 1 an Logan Club Calarasi
LoganClub Galati la aniversarea de 1 an Logan Club Calarasi
Eu sunt rezervat in decizie pana in acea luna...oricum suna tentant...
Pana atunci bagam o ieseala cu aroganta pe data de 30 la Calarasi?Tot onomastica...Galati Calarasi e 157 km...mai multe detalii aici.
Iar referitor la 24 mai am o propunere pe care va voi spune-o la intalnire.
Eu as merge la Calarasi. Dar cu conditia sa conduc masina. Adica sa fiu fortat de imprejurari sa beau doar ceai si suc. Si cafea. Ca altfel, la cati prieteni am, sigur ajung si la TV si la ziar.
Dupa cum am vorbit azi la intalnire duminica 30 mai 2010 vom face o deplasare cu finalizare la Calarasi...colegii nostri de acolo implinesc un an de Logan Club...si cum avem experienta deplasarilor trecute e bine si frumos sa ne facem si noi prezenta...oamenii nu ne-au invitat dar na...mergem asa
Deschid lista cu persoanele care merg la Calarasi pentru a stii cu ce masina/masini vom merge in functie de cati posesori suntem
Masina/le cu care mergem e de preferat sa fie incapatoare...visinie sau albastra...asa ca stelistii...daca nu vedem noi...deci hotarati-va din timp cine si cum veniti pentru a putea pune la cale si restul programului.
Detalii despre intalnire de la Calarasi gasiti aici.
Deplasare Logan Club Galati la Calarasi.
1-valeriuciprian-2 persoane
@Valeriuciprian- Intalnirea aniversara Logan Club Calarasi incepe duminica, ora 10, in parcarea de la BCR. Dupa intalnirea ce va dura 1,5-2 ore, deplasare spre Dunare pentru un gratar in aer liber, la umbra de plop si salcie
P.S.Nu garantam ca vremea va fi frumoasa
Merci de info Gusi...asteptam sa isi revina toti din starea de amorteala cauzata de week-end-ul prelungit si trecem la treaba...evident participarea noastra e conditionata de vremea frumoasa...vedeti cum faceti
2-bogdan_1984-1 persoana (cand dai raspunsul final?)
3-gheorgngv-1 persoana (cu autobuzul?)
Relu vezi ca te intreaba George ceva
Ma acum serios...ar mai fi varianta cu trenul...dar nu e recomandata aceasta varianta...e prea riscanta
Vedem cati ne strangem si ne hotaram cu ce mergem.
Eu cu trenul nu am mai mers decand am fost in armata plus de asta cum ne-ar sta cu gratar,scaune ,cutii frigorifice ,papuci plus alte maruntisuri pe tren.Putin respect.Cat despre intrebarea lui George nu stiu daca este vreun autobuz care sa faca curse regulate Galati-Calarasi cel mult un maxi-taxi ,sa se intereseze si el la autogara.
4-bgd_puya-1 persoana
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment