motor diesel K9K si cutie viteze - animatie componente si accesorii
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
motor diesel K9K si cutie viteze - animatie componente si accesorii
-
motorul e 80% 1.5 dci de 85 cp - am postat asta ca sa vada toti cum arata un diesel
cutia este cea de laguna - nu cred sa ajunga asa ceva pe dacie decat peste cativa ani cand vor scoate o noua berlina
A tot intrebat lumea ce este piesa din imagine , iata :
sory pt post repetat am uitat de pozaAttached FilesLast edited by andrei; 6 February 2008, 23:52.
Comment
-
alte motoare...
Principiul de functionare common rail , nu este cazul logan, acesta este un Subaru Boxer
Renault V6 dCi Concept engine
Comment
-
Sistem Ford EcoBoost Technology - Aprindere cu scanteie , dar interesant, puteti face o comparatie cu dieselul
Imagine generala functionare componente motor
OFF TOPIC!!!!
Comment
-
Originally posted by mdi_pro View Postmotorul e 80% 1.5 dci de 85 cp - am postat asta ca sa vada toti cum arata un diesel
cutia este cea de laguna - nu cred sa ajunga asa ceva pe dacie decat peste cativa ani cand vor scoate o noua berlina
A tot intrebat lumea ce este piesa din imagine , iata :
sory pt post repetat am uitat de pozaKiss Fm Gris Platine DC
Comment
-
ce e acea piesa .. uni ii spun supapa vgt , iar daca traduci exact ce srie acolo ar fi : solenoidul de control al surbosuflantei . Adica cand tu accelerezi si ai nevoie de mai multa putere de la motor, calculatorul zice injectoarelor sa bage mai multa motorina, iar acestei supape i spune ca motorul are nevoie de mai mult aer. Aceastta supapa se deschide, si face ca turbina sa bage mai mult aer = > aer mult+motorina multa = putere mai mare .
Aceasta supapa se gaseste pe motorul de 85cp de la logan sau pe alte motorizari de la renault si este folosita pentru comandarea turbinei cu geometrie variabila .
Comment
Comment