My Blue Ride , GL99RLR

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• My Blue Ride , GL99RLR

Salut.
    Am considerat, dupa ce am vizionat loganurile colegilor, asa umil, sa-mi postez si eu loganul.
    Este un Ambition, 1.6i, decembrie 2005.

In timp, am adaugat una , alta si a iesit lista si pozele atasate :

JANTE WOLFRACE PROSPRINT 6,5x15
    CAUCIUCURI VARA GOODYEAR EXCELLANCE 195/55R15
    TUNNING MOTOR 100 CP
    DESCHIDERE PORTBAGAJ DIN CHEIE
    COTIERA
    SCHIMBARE ILUMINARE BUTOANE BORD
    BECURI LEDURI SEMNALIZARI
    RADIO CD SONY EXPLOD BT2500
    BOXE KENWOOD 13
    DETECTOR RADAR WHISTLER XTR330
    PDA GPS ASUS 625
    STERGATOARE UNILAMELA FLEX
    BAVETE NOROI FATA SI SPATE
    BECURI PHILIPS BLUE VISON H4
    ALARMA CU PAGER LEA 826

In viitor, as dori schimbarea iluminarii bordului, ceasurilor ( STIL VW)
    filtru aer sport, toba finala sport. Si cine mai sti ce....

Cam atat. Deocamdata

Mult succes va doresc tuturor
    Attached Files

Frumos tare loganul....mai ales jantele....totusi cred ca ar fi mers niste gume cu balonul mai mic

Comment

Frumoasa masina , imi plac mult jantele si pneurile . Poate mai pui si poze cu ce ai mai adaugat "una , alta" .
      Mult noroc si bafta !

Comment

Frumos foc... multi km fara probleme....am mai intrebat si mai intreb persoane...ce avantaj PRACTIC ai la resoftare (cei 100 ponei) ? Si apropo Hristos a Inviat !!
        1.6 mpi cu un strop de redbull
        Respect pentru ca imi pasa

Comment

Foloseste cu inceredere functia search ... se mai vorbeste pe vre-o 3 threaduri asta ... si s-a explicat si re-explicat ... dar imi esti simpatic si ... practic ... deci nu tehnic ... se mareste plaja de turatii ... deci mai nou vei avea viteza de la 2000 ture vechi la 1500-1700 acum sau aproximativ ... vei schimba mai jos, nu se va mai simti vibratul de subturat daca schimbi mai jos decat cere motorul, ai un zvac mai mare intre 2500-3500 de ture (depinde de motorizare;tu la 1.6 o sa simti din plin) ... si ... ai ceva cai si cuplu in plus :P
          sigpicMy ride

Comment

Sa o stapanesti sanatos si multi km fara probleme!
            Imi place ca masina e facuta cu bun gust.
            Last edited by andrei; 27 April 2008, 19:34.
            Cel mai nou proiect auto din România!
            Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Arata bine imi place .....sa o stapanesti sanatos si spor la modificat .....cu o folie pe geamuri ar arata si mai super
              sigpic

Comment

Va doresc la toti un Paste Fericit! Frumos RLR-ul totusi gumele daca aveau balonaj mai mic erau mai sexy, in rest imi place de ce nu ai pus si poze cu "SCHIMBARE ILUMINARE BUTOANE BORD"???

Comment

deci mai nou vei avea viteza de la 2000 ture vechi la 1500-1700 acum sau aproximativ
                  total gresit

Comment

Frumoasa foc masina lucian..mai ales jantele ..s`o stapanesti sanatos si la cati mai multi km cu ea

Comment

De ce nu ai luat jante putin mai mari? Combinate cu un cauciuc putin mai lat si cu balon mai mic...arata super...oricum frumoasa masina...

Comment

Originally posted by Toody View Post
                        Frumoasa masina , imi plac mult jantele si pneurile . Poate mai pui si poze cu ce ai mai adaugat "una , alta" .
                        Mult noroc si bafta !

M-am cam grabit cu pozele alea. Promit sa fac si din interior. Am acolo cateva modificari de aratat.
                        Cum le fac, le postez

--------------------------------------------------------------------------------

Quote:
                        Originally Posted by terror3009
                        De ce nu ai luat jante putin mai mari? Combinate cu un cauciuc putin mai lat si cu balon mai mic...arata super...oricum frumoasa masina...

M-a tentat sa-mi pun jante de 16, chiar de 17. Dar m-au descurajat doua lucruri : cauciucurile mai scumpe decat pe 15 si problema cu certificatul de inmatriculare.
                        Asa ca am ramas la 15 si cauciucurile de calitate

Originally posted by andrei View Post
                        Sa o stapanesti sanatos si multi km fara probleme!
                        Imi place ca masina e facuta cu bun gust.

Multumesc mult. Si da, intr-adevar nu am vrut sa o impopotonez. Daca e o inbunatatire sa fie doar functionala. Ca este o masina nu rulota sau nu stiu ce altceva. Sa mearga cum vrei, sa fie sigura si sa-ti placa s-o conduci. Cred ca jantele sunt cel mai ,, extravagant lucru de pe ea". Asa mi-am dorit-o, pur si simplu. Plus sunt de parere ca masina te reprezinta sau tu te reflecti in masina ta.
                        Last edited by andrei; 27 April 2008, 20:29.

Comment

Imi place cum au iesit rotile. Se simte vreo diferenta-in bine-la tinuta de drum tinand cont ca nu ai modificat latimea pneurilor? Ca m-ar tenta sa le fac si eu asa ca sa nu mai fac modificari in talon
                          If everything seems under control, you`re just not going fast enough...

Comment

M-am intors cu poze din interior. Iluminarea butoanelor de pe consola centrala ( nu ca ar fi altele ) este schimbata pe albastru, schimbare datorata iluminarii CD playerului.

Originally posted by andrushk_mib View Post
                            Imi place cum au iesit rotile. Se simte vreo diferenta-in bine-la tinuta de drum tinand cont ca nu ai modificat latimea pneurilor? Ca m-ar tenta sa le fac si eu asa ca sa nu mai fac modificari in talon
                            Totusi o diferenta tot este. Stoc au fost 185 ( mm) si acum sunt 195 (mm). Sincer , se simte o usoara diferenta la directie. Pare mai rigida la mersul cu viteze reduse si in viraj maxim ( in parcari de exemplu ) . Sau poate sunt doar eu. Dar aderenta creste, cu 10 mm. Cauciucurile de iarna sunt tot 195 si s-a simtit.
                            Ca tinuta de drum, nu pot spune ca este mai stabila. E la fel. O simt insa ca trage mai bine.
                            Attached Files
                            Last edited by andrei; 27 April 2008, 22:12.

Comment

Mi se pare mie sau pe consola centrala ai lipit autocolant negru ?
                              sigpic

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google