Acest subiect nu a fost dezbatut...sparg eu gheata
...acum vara
Deci...mi-am achizitionat un set de oglinzi de MCV electric fara oglinzi(geamuri)...la un super pret(zic eu
)...doar ca stadiul lor era cam jalnic...bine am vazut pozele inainte si stiam la ce ma inham...si am inceput lucrarea de reconditionare a urecheatelor mele
Deci am inceput prin a slefui oghlinzile cu smirghel (glaspapir fin foto 14)...apoi a urmat astauparea denivelarilor cu chit (foto 11 )...dupa ce am umplut cu chit a urmat iar slefuirea suprafetei ...dupa aceea am dat un strat de glet de pulverizare...dupa acest glet de pulverizare am studiat iar oglinzile pentru a vedea daca mai sunt imperfectiuni...am mai gasit cateva
...le-am umplut iar cu chit si am slefuit iarasi suprafata apoi am dat iar un strat de glet de pulverizare...dupa aceea am dat doua maini de negru mat(foto 12).Ceea ce a iesit va las sa vedeti in pozele de mai jos.
Mi-as fi dorit ca oglinzile sa aiba acel sidef cand bate soarele pe ele...dar pana acum nu am gasit acel tip de spray.
Ma mai gandesc daca sa le dau o mana de lac sau nu.
Sper ca v-am fost de folos

Deci...mi-am achizitionat un set de oglinzi de MCV electric fara oglinzi(geamuri)...la un super pret(zic eu

Deci am inceput prin a slefui oghlinzile cu smirghel (glaspapir fin foto 14)...apoi a urmat astauparea denivelarilor cu chit (foto 11 )...dupa ce am umplut cu chit a urmat iar slefuirea suprafetei ...dupa aceea am dat un strat de glet de pulverizare...dupa acest glet de pulverizare am studiat iar oglinzile pentru a vedea daca mai sunt imperfectiuni...am mai gasit cateva

Mi-as fi dorit ca oglinzile sa aiba acel sidef cand bate soarele pe ele...dar pana acum nu am gasit acel tip de spray.

Ma mai gandesc daca sa le dau o mana de lac sau nu.
Sper ca v-am fost de folos

Comment