Tutorial Montat Telescop Pe Capota Portbagaj

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Daca montai suporturile amortizoarelor (cele de pe balama) ceva mai jos, crestea bratul fortei si astfel forta data de amortizoare era mai mare. Asa poate renuntai la arcuri.
    Stima.

Comment

Dimensiunile reduse ale telescoapelor de mobilier nu permit montarea lor dupa bunul plac,iar daca se monteaza unele mai puternice...mmm...te lupti cu capota la inchidere,iar arcurile acelea chiar nu deranjeaza.
      Programari chei Logan - Resoftare Logan 1.4-1.6 si Solenza 1.4http://www.loganclub.ro/forum/showpo...&postcount=300

Comment

frumos tutorial. bafta in continuare la modificat!
        Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.

Comment

Dupa o saptamana :d
          Attached Files

Comment

frumos tutorialul
            pacat ca sa rupt adrian22

Comment

cred ca a fost un defect de fabricatie a piesei

Comment

nu adrian22, nu e un defect de fabricatie, doar ca nu sunt concepute pentru folosirea pe masina, sunt telescoape pentru mobila.
                fierul acela este foarte moale si iasa bucatica aia de fier afara din cauza fortelor de pe acolo

se pare ca problema este datorata prinderii. partea rotunda trebuia montata pe brat si partea lata cu doar doua gauri trebuie prinsa in partea de sus pe caroserie. a se vedea in pozele atasate despre ce vorbesc.
                in primele doua poze cum s-a rupt si la mine iar in pozele 3 si 4 cum trebuie pusa prinderea.

ar fi doua solutii de rezolvare:
                1. un punct de sudura pe spate
                2. dat o gaura o idee mai jos si facut filet, dar ma cam indoiesc ca o sa tina

cand am achizitionat telescoapele, vanzatorul mi-a spus ca trebuie prinse cum e in poze, dar eu betmen betmen nu l-am ascultat

pozele sunt preluate de aici #412
                Attached Files
                Last edited by crististreulea; 16 August 2011, 14:48.
                Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

am sa le inversez. Multumesc

Comment

salutare am vazut tutorialul si lucrand in domeniul mobilierului la comanda pot spune ca s-au facut urmatoarele greseli in montarea pistonului

1. pistonul trebuie montat cu partea groasa pe tija de culisare a capotei si atunci nu va mai actiona treptat ca si in tutorial (nu este neaprat depinde in mare parte de pistoane)
                    2. nu trebuiesc neaparat pistoane de 120N merg si cele de 100N dar sa fie pistoane cu amortizare la deschidere( sunt 2 tipuri de pistoane cu amortizare la inchidere si cu amortizare la deschidere numai ca nu se gasesc la orice furnizor de feronerie pt mobilier)

Comment

pai nu le poti numi ca fiind greseli
                      1. nu e nici o problema, inversarea ambelor telescoape se face in nici 2 minute
                      2. de unde naiba sa stim noi ca sunt mai multe modele? ai putea sa ne iluminezi care sunt cele cu amortizare la deschidere?
                      Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

diferenta intre ele este ca cele cu amortizare la deschidere opun o rezistenta mai mare la deschidere si se inchid cu o usuinta mai mare iar celelate exact invers

la mobilier ele se folosesc la usile ce se dechid spre in jos gen pantofare si difera de cele ce se folosesc pt usile ce se deschid in sus de la corpurile suspendate
                        diferenta vizuala intre cele doua nu este dar la un distribuitor mai mare de feronerie se pot gasi ca la cele mai micute si prost aprovizionate sigur nici macar nu au auzit de asa ceva
                        noi folosim asa ceva pun si un link http://www.accesoria.ro/produse-mobi...tizoare-HD-15-

sper sa nu se considere reclam

Comment

am inteles, deci e ok ce avem noi acum, atata timp cat ne satisface nevoile
                          asta doar din cauza ca nu exista o diferenta vizuala intre ele, un cod, text... si nu stii ce sa achizitionezi

Comment

vai cata treaba ....si uite asa invata omul ...bine ca are cine sa ne lumineze totusi....deci sa lucram in domeniul mobilei intai sa punem amortizoare ..sa nu punem cine stie ce ...aviz streulea ....oricum data naibii si aceasta problema ...
                            Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.

Comment

Am montat si eu telescoape la portbagaj dupa tutorialul facut de Cristi! Genial se deschide acum portbagajul! Nici la Golf 5 nu este asa fain ) !

P.S Multumim pt tutoriale si la cat mai multe!
                              fara linkuri externe

Comment

Mi-am montat si eu telescoape dupa modelul lui Cristi, se prezinta bine cu precizarea ca am reusit sa ii rup unuia plasticul ( prinderea pe suport) la partea de pe caroserie concomitent cu indoirea suportului. Cum preventiv am comandat 4 am avut de rezerva, am dat jos suportul tip "pamblica" si am montat si pe caroserie tot un suport "circular".

Multumesc de tutorial si astept "reluarea" celui cu deschiderea portbagajului din telecomanda masini

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google