Acum nu mai zice nimeni nimic ca ultimii trei useri care au votat au impreuna 30 de posturi impreuna de la inscriere ??
Discutii Campionate Editia 2011
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
si in cele din urma cei care si-au facut azi conturi si au fost banati au fost scosi din carti? de la numaratoarea generala?
intreb asta pentru ca am numarat voturile la fiecare si la total cei banati nu au fost scazuti la totalul fiecaruiaLast edited by RAZVAN-005; 19 August 2011, 19:05.Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii
Comment
-
Multumesc frumos pentru intelegere, dupa atatea reporturi si-au luat fraierii BAN!
Comment
-
se pare ca s-a incheiat votarea la lvl 3. felicitam PSS-ul dar totusi asteptam innumaratoarea voturilor
si la lvl 2 salutam victoria colegului mihaita mcv. felicitari !Last edited by RAZVAN-005; 21 August 2011, 09:53.Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii
Comment
-
felicitam castigatorii si toti participantii la aceasta competitie , toate masinile au elemente frumoase si de bun gust ... cuvantul kitch a inceput sa dispara de pe acest forum si rezultatele unor colaborari intre co-forumisti se vad si se aud foarte bine.
inafara de level 3 nu au fost probleme in competitie si poate daca erau mai multe masini la level 3 , discutiile nu apareau.
acest campionat a atras un numar record de voturi fata de campionatele precedente deci captam atentia membrilor prin frumusetea unei competitii si CAN-CAN.
pentru BEST LOGAN CLUB CAR astept PM de la minim 4 membri interesati sa participe , altfel nu se desfasoara .
in curand oferim si castigatorilor premiul Stiky.
numai bine
Comment
-
Pot fii propusi de alti colegi de forum? Am pus aceasta intrebare pentru ca ar fii masini care ar putea participa la acest concurs dar ale caror posesori nu isi bat capul ... si daca vrei sa alegem "the best" chiar asa ar trebuii sa fie.sigpic
Comment
-
Ar fi o idee ca fiecare filiala locala sa-si propuna candidatii si acestia sa aiba posibilitatea sa aleaga daca participa sau nu.Last edited by FastFurious; 21 August 2011, 20:22.sigpicFast&Furious
Team CSR
Logan Club CLUJ
Comment
-
eu din "regiunea" pantelimon il propun pe matheo )) . Macar daca nu a castigat la "best paint" ... pardon "best lev 3" ;)) sa incerce si in alta parte
Comment
-
normal ar trebui sa participe toate categoriile atat interior /exterior/tiganite
de ce trebuie sa ii votam doar pe unii, ar trebui sa participe toata lumea , pana la urma se voteaza The Best From All si toti ar trebui sa participe cu ce a modificat la masina( mai putin cei care nu au masinile finalizate cum e si cazul meu) si apoi se voteaza care e cea mai reusita din toate punctele de vedereLast edited by hmv86; 22 August 2011, 09:53.
Comment
Comment