Votat a lu' bitza pentru ca dupa ani de stat prin garaje a iesit exact ce ii place okiului
Best Logan Club Car ( cititi primul post - se da BAN .NU VOTATI cei fara 150 posturi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
votat matheo pentru ca totul e custom ideii inovative a fost si de curse inainte o masina deosebita
masina lui dsign este lucrata impecabil deasemenea tot respectul pentru munca depusa unul din cele mai complexe proiecte de pe forumul nostrusigpic
Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html
Comment
-
Votat Dani! Modificarile aduse masinii au avut ca scop utilitatea (90% dintre ele), si astfel sunt mai greu de sesizat la prima vedere. Majoritatea dintre ele dau si un aspect "agresiv" masinii.Last edited by andrushk_mib; 19 September 2011, 21:29.If everything seems under control, you`re just not going fast enough...
Comment
-
Votat Radu. Nu stiu de ce, dar imi da acea pasiune care duce catre perfectiunea detaliului!
Bravo Radu!!!!!
Comment
-
Tin sa mentionez ca initial nu am vrut sa votez, tocmai pentru ca apreciez ambele masini in egala masura, din motive diferite ce-i drept: una pentru utilitate si una pentru aspect exterior original!
Pana la urma l-am votat pe mattheo asa de dragul competitiei! Din punctul meu de vedere, e un motiv destul de bunsigpic^Logan turbat (WIP)^
Comment
Comment