My ZUZ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ) si tu vrei sa-mi zici ca daca trec pe langa tine nu ma orbesti nu ? deci sa inteleg ca daca sunt reglate la service nu orbesti pe nimeni ) R e langa T pe tastatura , scuze pentru greseala

Comment

• Hai sa trecem unu pe langa altu sa vedem care pe care orbeste, ce zici ? Am spus ca sunt reglate in service in comparatie cu tine care le-ai reglat si se vede ce bine le-ai reglat. Nu, stai linistit nu orbesc pe nimeni pentru ca sunt lupe mai documenteaza-te inainte
      Y!M: alexut.style

Comment

• Mi-ai furat oglinzile ), frumos ca.nu mai trebuie.sa.le vopsesti, hai sus cu ele pe masina

Comment

• ) bine bine nu mai mai cert cu tine ... ca nu am de la ce ca sa stii ca farul din stanga bate mai jos ca cel din stanga , cel din stanga bate sus , ca sa vad sa nu-mi sara in fata noaptea prin oras vre-un copil nebun , oricum cine cedeaza primul e mai destept , bafta in continuare la ce ti-ai propus cu masina , pana acuma arata bine , ;)

Comment

• Originally posted by hmv86 View Post
            Mi-ai furat oglinzile ), frumos ca.nu mai trebuie.sa.le vopsesti, hai sus cu ele pe masina
            Originally posted by user2000 View Post
            ) bine bine nu mai mai cert cu tine ... ca nu am de la ce ca sa stii ca farul din stanga bate mai jos ca cel din stanga , cel din stanga bate sus , ca sa vad sa nu-mi sara in fata noaptea prin oras vre-un copil nebun , oricum cine cedeaza primul e mai destept , bafta in continuare la ce ti-ai propus cu masina , pana acuma arata bine , ;)
            Mersi ptr. aprecieri. Cred ca ai inteles gresit, purtam o discutie nicidecum o cearta cel putin din punctul meu de vedere, eu nu ma cert . Vezi ca ai scris farul din stanga de 2 ori ...bafta si tie cu masina

Comment

• s-a incurcat in tastatura ...
              Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• Originally posted by hmv86 View Post
                Mi-ai furat oglinzile ), frumos ca.nu mai trebuie.sa.le vopsesti, hai sus cu ele pe masina
                Am scris de pe telefon si s-a pierdut pe drum cred ). Eu nu fur, ciordesc )...iti dau un pm maine ca vreau sa te intreb ceva.

@Dany: Cred ca da )

Comment

• Dacia 1310 cu zuz e pe 4ciuning de vanzare parca.. 1200 de euro ...
                  Ps:Frumos loganul si succese pe viitor....

Comment

• Mersi, am aflat intre timp de ea...

PS: Multumsc

Am luat mufele de la oglinzi electrice si joystick si am montat joystick-ul...

Comment

• este bina ca le ai vorbim maine ..nenea
                      stii tu... HZP ;)

sigpic

Comment

• Ok nenea, iti dau un telefon sau dai un beep si te sun eu. Mersi

Comment

• Originally posted by 191ZUZ View Post
                          Am scris de pe telefon si s-a pierdut pe drum cred ). Eu nu fur, ciordesc )...iti dau un pm maine ca vreau sa te intreb ceva.

@Dany: Cred ca da )
                          uite aici o parte de raspunsuri

, daca se tine maine intalnirea la Polivalenta te astept sa vi si iti arat tot sistemu

Comment

• Mersi man pentru info...nu am avut timp sa trec pe la Poli. Iar acum sunt sarbatorile, poate ne vedem dupa ce trec toate ca pana atunci mai usor cu banii in masina

S-au montat oglinzile de Prestige mai trebuiesc legate (am luat azi instalatia). Multumesc matheo pentru unele indrumari si SanduGolanu pentru montaj si etc .

PS: Oglinzile vechi, de mcv sunt de vanzare
                            Attached Files

Comment

• cu placere meserie, sa fie primite
                              sigpic
                              "BRABUS" STYLE

Comment

• Frumoase oglinzile
                                Sa le folosesti cu placere

Comment

Working...