Ford Focus

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Eu zic sa le pui , daca iti plac raman daca nu le vinzi.O gramada de posturi fara rost, daca el ar vrea sa isi cromeze masina ce aveti cu el ? fiecare face ce vrea cu masina lui.

Comment

• Cum si eu comentez ca asa vreau. Nu inteleg care-i problema?
      Sau stai, unul spune ce doreste sa faca, iar altul daca nu-i de acord, pai atunci sa nu posteze, nu?
      Buna judecata aveti.

Posturile mele la misto sunt puse special sa te trezesti. Dar daca vrei sa dai singur cu curul de pamant, fa-o

Comment

• Am inteles ce vrei sa zici

Comment

• Eo manelistu number 1 . Se stie ca miam pus leduri sub bord ca sa mi se lumineze ciocatele si stickeru tot de cocalari e se stie " Logan Club " ... Cezar fii serios ... faci mistouri fara sa le gandesti inainte ..
          http://www.loganclub.ro/forum/my_rid...ay-t36356.html

Comment

• Vezi ca ai deraiat putin, nu vb cu tine

Comment

• Poate terminati si voi odata

Comment

• nu nu ai vorbit de mne dar m-am simtit unul dintre ei deoarece si eu am aceste lucruri pe masina ;)
                http://www.loganclub.ro/forum/my_rid...ay-t36356.html

Comment

• Daca s-ar simtii toti care au pleoape....ce ar fi aici

Comment

• Jungla............ > Oricum cu sau fara pleoape masina ta ramane frumoasa!
                    sigpic

Comment

• Chris stie cel mai bine ce inseamna sa ai pleoape cu adevarat

Comment

• Dar vai cne stie cel mai bne sa aiba masina stock si sa comenteze la altii de parca ar avea racheta?
                        sigpic

Comment

• Asa am comentat eu?? Baga-ti mintile in cap copilu'. Eu pe forumul asta nu am vorbit niciodata despre masina mea, care defapt e a tatalui meu. Niciodata nu am zis ca loganul lu' tata e al meu asa cum fac altii!

Comment

• Ia shtttt ca poate ma aude tata si-mi ia masina! Mai bne nu riscam ok Maestre?
                            sigpic

Comment

• Lasati threadul omului in pace!
                              sigpic
                              !

Comment

• Originally posted by chris-chris View Post
                                Dar vai cne stie cel mai bne sa aiba masina stock si sa comenteze la altii de parca ar avea racheta?
                                Pai mai pustiu, ce tuning sa mai fac la o masina de 3000 cmc si 240 de cai? Sa-i pun filtru sport? Sau o evacuare urlatoare? Poate niste folie? Cruci ceva? Arcuri sport? Jante? Sau la Citroen ce-ai vrea sa-i fac? Nu vezi ca nu se preteaza pe niciuna folie, pleoape si evacuare sport, ca sigur tu asta vezi in tunning.

Spune-mi tu, si eu incep, dar fara pleoape

@cosmin: pune-i niste pleoape si apoi fa comparatie intre poze. Vezi care-ti zgarie retina si care nu. Daca nu-ti zgarie retina, pastreaza-le.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google