cum e gata..cum o sa-i fac niste poze si le pun pe forum..
Dodomobilul
Collapse
X
-
astept sa vad ce idei iti mai trec prin cap....pana acum arata bine
Comment
-
sunt alte proiectoare..unele de 18 cm diametru cu halogen,ar fi aratat urat cu cele mici originale..si eu sunt foarte nerabdator sa vad ce iese!!.
sa ne auzim cu bine!!!sigpiccu cat cunosc mai multi oameni... cu atat iubesc mai mult cainii
Comment
-
am scos un pic "bolidul" la plimbare si am facut ceva pozici..asteptam bara..iar capota va primi un frumos colant stiker bomb!!mai am de vopsit portbagajul si aripile spate si cam atat la exteriorsigpiccu cat cunosc mai multi oameni... cu atat iubesc mai mult cainii
Comment
-
ceva pozici!!..scuze de calitatea lor..capota e gata..de ceva timp cei drept..sambata asta urmeaza bara mult asteptata si portbagajul va fii vopsitsigpiccu cat cunosc mai multi oameni... cu atat iubesc mai mult cainii
Comment
-
peste 2 saptaman vine si softul...un stage 2 ce promite in jur de 95 de cai ..si o sa vina si o teava de inox de 60..fara toba fara nimic....
da intradevar urca in ture muult mai bine iar cand schimb nu scade prea mult din ture ca inainte..
merci frumossigpiccu cat cunosc mai multi oameni... cu atat iubesc mai mult cainii
Comment
Comment