Citroen C5 (II)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

I-am facut si revizia cucoanei.
    630 lei piesele. Mi s-a parut usor tras de par, dar ma rog.

Mi s-a mai aprins un bec de poluare, pt ca am mers cu ea cam mult prin oras, si doar drumuri scurte, deci FAP-ul n-a prea apucat sa se regenereze.
    O voi plimba putin pana pe la Calarasi si inapoi, sa-si regenereze tampenia.

Comment

Originally posted by Cezar View Post
      - lipsa xenonului. Nici aici nu prea am ce face, decat daca gasesc niste faruri originale prin dezmembrari.
      Ar merge sa incerci cu niste lupe. Bine ca e putin de munca

Comment

nu merg lupele clasice ?
        Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

I-am facut si revizia cucoanei.
          630 lei piesele. Mi s-a parut usor tras de par, dar ma rog.

Mi s-a mai aprins un bec de poluare, pt ca am mers cu ea cam mult prin oras, si doar drumuri scurte, deci FAP-ul n-a prea apucat sa se regenereze.
          O voi plimba putin pana pe la Calarasi si inapoi, sa-si regenereze tampenia.
          Cred ca este binisor si cu revizia nu pare foarte exagerat pretul.

Anyway, mergi si plimb-o, plimba-te si tu ca eu sincer nu m-as mai da jos din ea.
          Acordati-va mai mult timp , tu cu ea, ea cu tine.

Mersi ca mi-ai dat posibilitatea sa o conduc, este o adevarata placere.
          9! 9! 9!
          sigpic

Comment

Du-te bre ca n-am timp de ea... Si asa merg numai drumuri scurte si tampite. N-am incotro, cel putin nu pe moment. Mai incolo, cand voi avea timp si banuti mai multi, ma voi bucura si de troaca. Pana una alta trebuie frecus mare, fir-ar mama ei de treaba.
            Ziceam de pret ca-i exagerat fata de Mercedes, unde diferenta este de doar 250 lei, diferenta in care intra 2 filtre de aer si 8 l de ulei. Ciudat, nu? Oricum sunt porci mari astia de la Citroen. Cand aveam C4 cu acelasi motor, ma costa revizia 400, acum e alta Magari.

Mai Cristi, ti-o mai dau sa te dai cu ea cand vrei. Si eu iti multumesc ca m-ai lasat sa-ti abuzez masina.

Lupe in far nu cred ca pun ca-i bataie mare de cap. Daca gasesc ceva original e ok, altfel nu prea m-as baga, ca nu vreau sa-mi asum posibilitatea de a sta cu masina la reparatii ulterioare.

Comment

Da-mi-o mie un tur de autostrada si ti-o aduc destupata
              In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Am mers azi pana la Lehliu Gara si inapoi cu 4000 rpm in treapta a 4a. Ciu ciu.
                Cred ca are o eroare pe undeva. Din ce-am mai auzit, se pare ca-i comuna panarama asta de eroare si se rezolva cu o resetare mica.
                Cand vii in Bucuresti, ti-o dau sa te plimbi cu ea. Am vazut ca poate 5200 rpm. Lol. Iar la 180 in treapta a 5-a are 4000 rpm, viteza maxima fiind de 195. Si mai lol.

Comment

Am reusit sa inmatriculez trocosenia, intr-un final.
                  Mai trebuie sa-i schimb cauciucurile de iarna cu cele de vara.
                  Attached Files

Comment

Sal Cezar,ce presupune pack protectie?E un fel de pachet drumuri grele ,cum au cei din gama VAG?
                    Vrei sa te remarci ca fiind idiot?Atunci da quote la ultimul mesaj postat!!

Comment

Airbag-uri laterale spate. De pachet drumuri grele n-ai nevoie. Este suficient de inalta cat sa treci peste mai orice. Insa fiind inalta si grasa, are un ruliu de ti-e mai mare "dragul".

Originally posted by chris-chris View Post
                      Domnu ,Cezar, nu te supara da' pe la masina nimic sau ai facut topicu doar sa-ti lauzi masina ?!
                      Off topic: Crezi tuh ca e mai buna ca Mercedesul? Cne te-a mintit?
                      Ii voi face tuning masiv curand. Si anume, schimb de cauciucuri.
                      Si da, pe alocuri e mai simpatica, insa pe altele nu prea.
                      Last edited by Cezar; 16 April 2012, 17:12. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Ii voi face tuning masiv curand. Si anume, schimb de cauciucuri.

poate reusesc odata sa urc si eu la volanul ei..am stat intruna model mai vechi si-mi placeau tare mult suspensiile pneumatice.Era ditai capra cand erau pe HIGH
                        Vrei sa te remarci ca fiind idiot?Atunci da quote la ultimul mesaj postat!!

Comment

Daca vii la Poli si sunt cu ea, te las sa dai si-o tura.

Si un comparativ de consumuri. Cu c5-ul stiu ca eram pe A1, la intoarcere spre Buc. Cu c4-ul nu stiu unde dracului eram, insa totusi mi se pare cam mic consumul pt viteza aia.
                          Attached Files

Comment

Pe cruise control ai consumul ceva mai mic, in general
                            In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Frumoasa masinia ,eu personal am auzit numai cuvinte de lauda despre citroen, cat te-a dus cu tot cu inmatriculat ?
                              Last edited by Mariusrs; 16 April 2012, 18:28.
                              http://www.loganclub.ro/forum/focusul_meu-t39113.html

Comment

9500 + 500 taxa + asigurarea + firma care s-a ocupat de inmatriculare = 10200.
                                Se gasesc si mai ieftine, insa rupte.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google