Viteza Maxima 1.4 MPI

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pai daca pe gps iti arata la intors ca ai 150 atunci DA pe bord ar trebui sa iti arate 158. Asa este . Logic!
    Am scos masina in ploaie sa se tuneze cand tuna !.......restul e LOGAN

Comment

• Asa e logic, dar Pacco nu s-a exprimat bine.
      I have no special talent. I am only passionately curious.

Comment

• Originally posted by Octavian___28 View Post
        Pai nu cred ca difera de la Logan la Logan (sa fie stock)
        Mai un amanunt: la 120 ai ~112 pe GPS (f important sa o tii un timp cu vit constanta, destul de greu).
        Deci pana pe la 120 diferenta de ~7 km se mentine, apoi creste.
        Iti dai seama ca n-am de ce sa te mint, si mie mi-ar fi placut sa fie o idee mai mica abaterea .

PS: la masina lu tata-meu (un W124) arata aiurea kilometarju: la 120 pe ceas are 122 pe GPS (!!) cu toate ca i-am pus un set de cauciucuri mai mici in diametru....

Pacco: GPS-ul iti arata viteza reala (cu o abatere foarte mica) in timp real (o intarziere de max ~2 sec).
        te cred ca nu minti ... Dar si eu stiu ce am vazut la mine si devine interesanta toata treaba Ar mai fi si uzura gumelor. Eu am gume stock dar au doar 15000 ... S-ar putea si de aici o diferenta ... (dar nu cred ca asa mare)

Oricum o sa il iau pe Cristi Streulea la un meeting sa filmam...Ca putem mai usor sa vedem pe urma care e diferenta (daca nu cumva am sesizat eu gresit diferenta dat fiind ca trebuia sa fiu atent si la drum).

Comment

• Asa e, singur e cam greu.
          Eu l-am pus pe fratello in dreapta si impreuna am facut masuratori.
          Iti dai seama ca la ~160 nu prea iti arde sa-ti arunci ochii in multe parti

Comment

• Offtopic : Nu asta am spus.Eu m-am exprimat bine,voi nu ati inteles la ce ma refer.Viteza reala,este de fapt viteza de pe vitezometru + sau - viteza de rotatie a pamantului.GPS-ul asta face nu ?Ori tu ce faci daca la dus mergi cu 150 si Pamantul se invarte opus tie,viteza reala de fapt este sa zic 142,dar la intors pamantul se invarte cu tine,deci 158 ar trebui sa fie.La asta m-am referit.
            Vreau sa zic ca mi se pare imposibil,si la dus si la intors,tu daca ai 150 in bord,pe GPS sa arate tot 142.Mi se pare ilogic.
            sigpic

Comment

• Bancul zilei?
              Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• Off topic: no comment
                183 km/h inregistrat de vitezometru,pe A2 vant usor din lateral.Inca nu mi se oprise acul,m-am oprit aici,deorece deja aveam prea mult.
                sigpic

Comment

• Originally posted by Pacco View Post
                  Offtopic : Nu asta am spus.Eu m-am exprimat bine,voi nu ati inteles la ce ma refer.Viteza reala,este de fapt viteza de pe vitezometru + sau - viteza de rotatie a pamantului.GPS-ul asta face nu ?Ori tu ce faci daca la dus mergi cu 150 si Pamantul se invarte opus tie,viteza reala de fapt este sa zic 142,dar la intors pamantul se invarte cu tine,deci 158 ar trebui sa fie.La asta m-am referit.
                  Vreau sa zic ca mi se pare imposibil,si la dus si la intors,tu daca ai 150 in bord,pe GPS sa arate tot 142.Mi se pare ilogic.
                  satelitii folositi pentru GPS sunt geo-stationari adica ei se misca odata cu pamantul, din punctul nostru de vedere ei au aceeasi pozitie tot timpul (tocmai ca sa nu influenteze masuratorile GPS).

dar cred ca suntem off-topic rau deja :-) eventual sa mutam discutia pe threadul cu vitezometrul si erorile de afisare.

S.

Comment

• @paco, silviu si egon(road empire): fratilor, satelitii de gps nu-s cumva geostationari (adica se invart in acelasi sens si cu aceeasi viteza unghiulara cu pamantul) ? Sau credeti ca toti satelitii au doar treiectorie orizontala fata de ecuator si stau de nebuni in spatiu si pamantul se-nvarte sub ei? Asta cu 150 intr-un sens si 160 la intoarcere e buna de cronica carcotasilor...
                    mai nou vad ca ne raportam viteza fata de un sistem de referinta neinertial, acusi masuram fata de soare si radarul ne ia fata de luna, deci contestatii, plus efectul doppler...Mai fratilor, trezirea, ca unii suntem deja la munca si se face amiaza.

LE: nota 10, silviu, ai postat in timp ce eu compuneam postul
                    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Originally posted by mishu_wrc View Post
                      @Red_Alin: 170km/h, doua persoane in masina, undeva inainte de a intra in Sibiu, il depaseam pe crististreulea (el avea vreo 160km/h)
                      PS: eram in drum spre intalnirea de la Paltinis
                      eram 4 adulti in masina si un copil. Unul din adulti pe la 90kg si unul pe la 140kg. Bagajele nu le mai pun.
                      in plus, chiar crezi ca aveam 160km/h?
                      de-a dreptul imposibil cu radarul in spatele meu(a se citi sotia). Maxim maxim maxim 140km/h la mine pe ceas si asta doar daca eram in coborire

eu zic ca nu aveam mai mult de 130km/h in linie dreapta
                      Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

• Asa asa, scoate-te.
                        La diesel incarcatura nu se mai pune ))

Comment

• M-am documentat mai bine,m-am fript asta e,dar voi dati in cap cu bata ;).
                          Bft all
                          Last edited by Pacco; 3 June 2008, 11:28.
                          sigpic

Comment

• Originally posted by Pacco View Post
                            Offtopic : Nu asta am spus.Eu m-am exprimat bine,voi nu ati inteles la ce ma refer.Viteza reala,este de fapt viteza de pe vitezometru + sau - viteza de rotatie a pamantului.GPS-ul asta face nu ?Ori tu ce faci daca la dus mergi cu 150 si Pamantul se invarte opus tie,viteza reala de fapt este sa zic 142,dar la intors pamantul se invarte cu tine,deci 158 ar trebui sa fie.La asta m-am referit.
                            tare rau

Comment

• Na hai nu te suparara acum..

Auzi, dar 183 cum ai atins?
                              Ai facut media? Adica pe un sens ti-a iesit un 185 si cand te-ai intors un 181?

Comment

• Ce rau esti, mai Octavian!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google