Ce Anvelope De IARNA,folositi?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Cum era aia cu omu' gospodar care isi faca vara sanie... asa si voi.

Kleber Krisalp HP2 am, sunt printre cele mai moi din cele pe care am pus mana pana acum, probabil se vor uza rapid dar au aderenta buna.

Semperit Speed Grip2,am mai postat,scuze;
    Am observat oarecum surprins ca nimeni nu are acest tip de anvelope.
    Deoarece au pret apropiat fata de alte marci bune si mai cunoscute, iar omul cumpara ceva de care a auzit mai des.

Comment

Debica frigo 2, fara nicio problema am iesit si din cele mai problematice strazi necuratate.
      Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

Originally posted by vitriol View Post
        Dunlop Winter Sport M3 si pot spune ca sunt, de departe, cele mai bune anvelope de iarna cu care am mers.
        Nimic mai adevarat!
        Excelente anvelope. Am 4 ierni la activ cu ele si cu siguranta va urma si a 5-a.
        Pacat ca seria asta noua de Dunlop-uri nu se mai fabrica in Jermanica, din cate am inteles

Comment

Originally posted by 827sam View Post
          Debica frigo 2, fara nicio problema am iesit si din cele mai problematice strazi necuratate.
          Debica Frigo 2 este peste Michelin Alpin.
          Am avut ocazia sa le testez pe amandoua. De fapt Michelin Alpin 4 pe fata si Debica frigo 2 pe spate. Nu urca un deal prin Tulcea oras. S-a facut rocada fata spate si dealul a fost urca cu Debica fara probleme. Masina in culpa este Loganul parintilor mei.
          Nu recomand Michelin Alpin 4. Au schimbat striatiunile si are de suferit rau aderenta. Pot spune ca Alpin 4 este sub Alpin 3 la orice capitol, cel putin dimensiunile pt Logan.

Comment

contiwinter ts830 sunt la prima iarna cu ele si sunt ok

Comment

Originally posted by Kojak View Post
              Nimic mai adevarat!
              Excelente anvelope. Am 4 ierni la activ cu ele si cu siguranta va urma si a 5-a.
              Pacat ca seria asta noua de Dunlop-uri nu se mai fabrica in Jermanica, din cate am inteles

subscriu. Winter Sport M3 am si eu de 3 ierni si sunt foarte multumit.
              My ride

Comment

motrio winter far away foarte mutumit de ele! e o diferenta foarte mare fata de cele de vara...prima iarna cu cauciucuri adecvate Prima data am vrut sa iau kleber, dar nu mai aveau pe stoc dupa m-am gandit la bfg dar nici cu astea nu am avut noroc...intr-un final am cumparat motrio de la reprezentanta...In aceea zi s-au vandut cel putin 60 cauciucuri motrio de la acea reprezentanta...)
                Attached Files
                MY CLA

Comment

Originally posted by Sir Andrew View Post
                  Debica Frigo 2 este peste Michelin Alpin.
                  Am avut ocazia sa le testez pe amandoua. De fapt Michelin Alpin 4 pe fata si Debica frigo 2 pe spate. Nu urca un deal prin Tulcea oras. S-a facut rocada fata spate si dealul a fost urca cu Debica fara probleme. Masina in culpa este Loganul parintilor mei.
                  Nu recomand Michelin Alpin 4. Au schimbat striatiunile si are de suferit rau aderenta. Pot spune ca Alpin 4 este sub Alpin 3 la orice capitol, cel putin dimensiunile pt Logan.
                  Misto treaba...tu recomanzi ceva aiurea din moment ce nu ai folosit 4 anvelope de acelasi fel/producator.
                  Cand vei folosi alpin A4 pe toate 4 rotile,atunci sa vii sa faci recomandari..pana atunci abtinete.

Poate ai vrut sa zici ca,cu debica alea pe spate iti pierdeai aderenta si o luai la vale, iar cand ai facut rocada alpin nu iti dadea voie sa o mai iei la vale si din cauza asta ai iesit la ""MAL"".

Eu din cate stiu si am mai citit pe ici pe colo, anvelopele proaste se pun pe fata si alea bune pe spate.

Comment

lol...ce hilar esti... penibila explicatie ca un copil de clasa 1.
                    Sa-ti explic. Inainte de obligarea ca toate rotile sa fie cu anvelope de iarna, taicamiu avea doar pe fata de iarna acele Debica. Intelegi? Pe spate ramaneau tot anul cele de vara. Acel deal era urcat fara probleme cu Debica pe fata si anvelopele de vara spate, Kormoran )))). Asa ca explicatiile fara o baza nu-si au rostul. Stiu cu ce se mananca anvelopele Debica si Michelin, si altele insa de astea vorbim. Michelin e doar marketingul de ele.
                    Am si eu un prieten cu Alpin4 si regreta. Si eu cam regret ca am luat Alpin 3. Doar marketingul e de ele. Cred ca si Motrio sunt mai bune.

In orasele fara dealuri si vai, nu prea ai cum sa-ti dai seama de performantele unor anvelope de iarna, iar cand pleci la munte ai DN1 deszapezit.
                    Last edited by Sir Andrew; 2 August 2012, 09:42.

Comment

Wow, Mariane, de unde ai venit tata ? Cum sa emiti asemenea afirmatie ? esti demn de threadul lui Vitriol, stii tu.

Aderenta rotilor pe fata, cel putin la urcare, nu are absolut, dar absolut nicio treaba cu anvelopele de pe puntea spate.
                      Nu compar michelin cu debica insa eu sunt gata in orice moment sa facem un test de comparatie intre ele. Unde intri tu, intru si eu sa vedem care mai iese.

Comment

Originally posted by Ivan Marian View Post
                        Eu din cate stiu si am mai citit pe ici pe colo, anvelopele proaste se pun pe fata si alea bune pe spate.
                        Asta am vazut mai tarziu...lol...lol...lol...lol...
                        Imi pare rau de postul anterior unde ti-am dat explicatiile. Vad ca degeaba le-am dat.

Comment

Are dreptate ca anvelopele proaste se pun pe fata si cele bune pe spate, dar afirmatia asta e valabila doar la anvelopele de VARA, iarna e fix invers.

Comment

Debica Frigo am avut, mai am 2 bucati prin beci cam cu 5-6 mm profil pe ele, DOT de prin 2007.
                            Cand a fost zapada mare asta iarna, am dat jos Kleber de pe fata si am pus Debica Frigo care s-au descurcat mai bine.
                            La Kleber, pe zapada mare, se infunda profilul si nu se curata la fel de eficient ca la Frigo Directional.

Dar pe drum inghetat cu zapada tasata, Kleber sunt superioare.

Comment

In romania sunt mai multe drumuri unde nu intra plugul decat drumuri cu zapada tasata. Nemtii cand au gandit michelin a4 in niciun caz nu au gandit ca morfolesc zapada de jumatate de metru caci aia nu concep asa ceva pe strazi. Pe uscat, temperaturi foarte mici, umed, zapada tasata sau orice alte conditii decat zapada garla, nu contest calitatea caucioacelor alpin, dar sunt momente in care un jeg de profil face diferenta mare.

Comment

Originally posted by 827sam View Post
                                Are dreptate ca anvelopele proaste se pun pe fata si cele bune pe spate, dar afirmatia asta e valabila doar la anvelopele de VARA, iarna e fix invers.
                                Si iarna e la fel, MAI ALES IARNA!
                                In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google