Versiunea Ideala Pentru Taxi

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Eu am votat Laureat MCV,fara comentari.

Comment

Laureate cu gpl
      e cel mai bun pentru taxi
      sigpic Alexandria

Comment

Originally posted by dorutz View Post
        Dar un AC pe papuc de unde ??? Oricum trebuie sa te gandesti si la client vara pe caldura nu se urca daca nu ai AC
        Lasi geamurile jos si ii zici la client ca ai AC
        2004 Dacia Logan 1.4MPi
        2006 Dacia Logan 1.5dCi
        2007 Opel Astra H 1.7CDTI

Comment

Stati un pic sa inteleg.. din fabrica nu se poate pune optinal AC pe preferance?/
          LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
          Enter the Matrix

Comment

Decat sa pui AC pe o versiune inferioara, mai degraba o iei din start echipata.
            Ca motorizare cel mai bine e sa iei diesel de 85. Am motorul pe sedan si nu am avut nevoie pana acum de frana de mana la plecarea in rampa. In plus, daca e sa prinzi aglomeratie in trafic sa vezi ce comod iti vine sa mergi "bara la bara" doar din ambreiaj si frana. In plus la motorizarea de 85 ai ambreiajul hidraulic asa ca nici nu iti intepeneste stangul cand faci cum e in Bucuresti in anumite portiuni 2Km in 45 de minute.
            Si trebuie sa te gandesti ca fiind "locul de munca", in primul rand conteaza confortul tau ca sofer si apoi al pasagerilor, ca tu stai o zi intreaga in scaun nu ei.
            Multa bafta!
            sigpic
            Ambition 1.5 dc

Comment

Eu am versiune.. de 70 de cai pe berlina si am ambreaj hidraulic.. si faza cu plecarea din rampa nici eu nu am fost nevoie.. sa trag frana de mana.. asta depinde mai mult de sofer.. decat de masina
              Enter the Matrix

Comment

pt AC poti sa pui o clima de apartament in interior cu ventilatia pe spate
                sigpic

Comment

Originally posted by Bibi View Post
                  Cel mai probabil au fost facute pt export si au fost refuzate de cei carora le trebuiau... Da oare exista Logan cu "0" km? Si astea noi de la reprezentanta au cativa km...
                  Offtopic: Pai Loganul meu Ambiance avea fix 0 km la bord cand l-am luat, iar Loganul Partener avea 5 km la bord.
                  Ontopic: Poti sa iti iei un MCV Preference, daca le dai spaga iti pun si AC, geamuri electrice pe spate la taxi, e o prostie. Eu am vazut taxiuri cu geamuri electrice pe spate si ori nu aveau un buton ori alte dinastea si la pret e mai bun ca altele la fel de mari. Sa nu fie GPL, pe site-ul Promotor vei vedea de ce.
                  sigpic
                  Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

Cel ai bun este laureate: aer conditionat, capacitate de transport mare 7 locuri. Un dieselar de 85 de cai ar fi motorul perfect pentru aceasta operatiune, GPL n-are rost sa iti iei ca este o bomba pe roti.

Comment

Se poate inchide.. Mam razgandit pana la urma.. Si mi-am luat un Kiss FM. AM ajuns la concluzia ca la MCV nu prea trage clientul. Si mult mai buna este o berlina. Se poate Inchide , multumesc pentru sfaturi.
                      Enter the Matrix

Comment

Originally posted by Rocri View Post
                        Putin off topic. La Braila la dealerul local este un parc de berline echipate taxi (inclusiv vopsite cu tabla de sah si statii si ce le mai trebuie) care sunt vandute ca SH si au o km la bord. Vre-o 5-6 bucati. Ce naiba poate fi? Nu cred ca este vorba de kilometraj masluit mai degrab de un lot de taxiuri refuzate de vre-o firma din domeniu. Pacat ca nu am luat preturile.
                        sunt masini noi noute. Au fost comandate 10 masini de o firma de taxi din galati dupa care au renuntat la comanda si dealerul a ramas cu ele. Au tot ce le trebuie, mai putin proprietar!
                        Citroen C4 Coupe 1.6 hdi 110 cp 2006 rouge lucifer

Comment

Working...
                        X
                        Anulare DPF
                        Politica de Securitate Google