imi place interiorul, caroseriea dar motorul strica totul
Logan 2 Drive Test
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Asa este romanul,... nemultumit, poti sa ii dai Rolls, ca in 2 saptamani ii gaseste el un defect. Un coleg de aici a pus ieri o intrebare foarte interesanta, citez: "Ce dimensiune au stergatoarele la logan 2?". Ca sa vezi de ce nu isi ia el logan 2, ca ii e frica ca are stergatoare prea mici sau prea mari.
Originally posted by laurentiu355 View Postimi place interiorul, caroseriea dar motorul strica totulsigpic
Comment
-
Aici sunt foarte multi care sunt anti Dacia.
Parerea mea despre noul Logan 0,9 Tce este foarte buna comparativ cu modelul precedent.
Mentionez ca an facut 1600 km in 7zile.
Legat de motorul 1,2 Tce va fi disponibil din saptamana 11 anul 2013 pe modele Lodgy si Dokker.Last edited by stoicanu; 19 January 2013, 15:24.sigpic
Comment
-
As vrea sa vad si eu omul care cumpara ceva si recunoaste ca gresit, in primele luni de la cumparare.
Dupa 3-4 ani, cand probabil va incepe sa rugineasca, atunci sa-l lauzi.
Daca e cineva anti Dacia, fiti siguri ca si ala are argumente. O gramada.
Nu cred ca cineva care vine de pe 1.4 ar trebui sa fie impresionat de 0.9tce.Last edited by mr.K; 19 January 2013, 20:36.
Comment
-
Stai linistit ca vin de pe 1,4 de pe Logan si Symbol, il cunosc mai bine ca multi altii.
Este sub 0,9.
Cum am mai spus am lasat un Logan 1,4 2007 si nu avut rugina.
Nu stiu de ce generalizati atat cu rugina aia.
daca spalati masina o data la 2 luni mi se pare normal.
Nu stiu cati din cei anti Dacia au avut mai mult de 1310Last edited by stoicanu; 19 January 2013, 21:21.sigpic
Comment
-
daca spalati masina o data la 2 luni mi se pare normal.
Cine nu are rugina pe Logan, ori n-a cautat bine punctele ce apar, ori are nevoie de vizita la oftalmolog.
Important e ca tu sa fii multumit de masina, dar nu incerca sa impui asta tuturor celor ce nu sunt de acord cu tine.
Comment
Comment