If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
160 lei piulitele, 160 lei prezoanele, 30 lei loctite.
Am si eu o intrebare la loctite 243 asta, trebuie sa astept sa se usuce pe filet, cum e cel mai indicat?
Si daca are cineva distantiere de 10 sau 15mm de vanzare, astept un semn .
unde e butonu de LIKE. imi place la nebunie cum arata, iar la anvelope iti recomand 195/50 merg super bine pe 6j, eu le am pe jantele de tabla momentan si nu am nici o problema.
nu am facute dar iti promit ca o sa pun, aceleasi cauciucuri le-am avut pe ats-uri
nu e diferenta mare intre 7j si 6j, numa ca jantele de 7j au et mai mic si ies putin mai inafara si de asta zici ca woooau ce late sunt.
frumoasa combinatie,si asteptam poze cu tot pachetul (jante-prezon-piulita)
Substanta respectiva se intareste in timp nu cred ca trebuie sa stai sa se usuce,am si eu pe masina acelasi tip de prezon dar cand a fost cumparat el avea o substanta pe partea care se infileteaza pe fuzeta iar cei de la care le-am cumparat au zis ca sa il strang la cuplu si doar atat.
Rog daca ma poate ajuta cineva cu un sfat sau poze cu ceva distantiere la o janta 16'' 7,5 J cu ET 35 .Vreau sa imi pun dar nu stiu de ce dimensiuni.
Scuze ca am indraznit sa cer ajutor pe topicul tau -eu nu am indraznit sa imi fac unul .
Cel mai usor e sa iei un lemn taiat drept cu unghiuri de 90" in colturi, lung cat roata, il asezi in asa fel in cat sa atinga roata jos si sus pe cauciuc si sa atinga si aripa sus.
Si masori cat poti sa mai scoti roata in afara fara sa atinga aripa.
Vezi daca ai protectii de plastic pe aripi, alea au surub pe interior.
Merci de sfat.
O remarca am si eu pentru ca m-am lovit de problema asta si anume,tu ai prezoanele de aprox. 6cm partea pe care vine piulita iar ea de 3cm deci o parte din filet e gol iar la tipul tau de janta (foarte fumoasa) nu prea o sa dea bine.Sper sa ma insel si poate faci o poza la tot pachetul .
La mine cam asa e -piulita e de 5cm.
Pai primele sunt distantiere de 15mm (cred) , dupaia cauciucuri mai bune pe spate, mai cobor spatele putin sa fie la acelasi nivel cu fata, bari de ridigizare, ceva scaune sport daca gasesc sa imi placa si cateva maruntisuri...
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment