If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Am si eu o nedumerire: E normal ca dupa montarea unei instalatii gpl CB sa-mi arate un consum de benzina mai mare decat inainte? De exemplu imi arata 6,3 si acum imi arata 7,2 sau chiar mai mult(in afara).
Problema: senzor presiune .
Cand schimb pe gpl sare ca si cum nu as avea gaz. Instalatie tomasseto stag 200. Pus alt senzor si merge.
Intrebari: se poate repara?
Unde il gasesc ieftin si bun? Pot pune altceva mai ieftin in loc?
Tip: ps-01
Mii de multumiri domnule Moog !
Mi-a trimis senzorul nou la un pret foarte bun!
Mai am o problema mai veche. Probabil de la ea s-a ars si senzorul. Cand trece de pe benzina pe gaz motorul merge intrerupt cam 10 secunde. Dupa merge bine pe gaz. Membrane pulmon noi , filtre noi , etc. E din reglaj?
Daca din diferite motive se imbogateste amestecul pe GPL, ECU benzina il va aduce in normal dar isi autofaulteaza parametrii lui, saracind amestecul benzina.
Daca din diferite motive se saraceste amestecul pe GPL, ECU benzina il imbogateste si automat se modifica si parametrii lui.
Orice abatere pe gaz se traduce opus pe benzina.
Sa ma corecteze cu modificari sau completari cei care se pricep mai bine.
Problema mea este urmatoarea: in timp ce merg cu 100-130km/h si fac frana de motor ( iau brusc piciorul de pe acceleratie) se aprinde check engine.....nu se opreste, nu smuceste, nu intrerupe.....
Face asa cam la toate tipurile de GPL, mai putin unul....cel de la OMV ( nu a facut niciodata, oricat as incerca); Uneori checkengine-ul sta aprins 1-2 zile dupa care se stinge singur......sau alteori il "sting" cu DDT
Pe DDT spune "sonda lambda aval" ca eroare......de mentionat ca la viteze sub 100 km/h nu face deloc asa
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment