Sut curios cand va apararea primul posesor de logan II , 0.9 tce sau 1.2 cu CB montat aftermarket .... daca la celelalte sunt multe optiuni de montare la diferiti useri .... acum eu unul astept cu nerabdare sa vedem cum va iesi si cine se baga ..... hai cu userii !
Oare Cand Va Aparea Primul Posesor De Logan II Cu CB Montat Aftermarket?
Collapse
X
-
Bun, ca sa lamurim problema.
In manual avem asa afisaj mare si afisaj mic. In practica mai sunt niste diferente, se vad in poze.
Daca TdB dispune de functii ascunse, atunci se pot afisa, cu unele rezerve, in orice caz faza de la x90 cu lipitul de cip iese din ecuatie.
Avem afisaj mare fara Cruise si Limit(Lodgy), avem afisaj cu Cruise si Limit(Duster ph2 si X52), si afisaj mic(de Dokker si x52) primul cu senzor temperatura exterioara, al doilea cu senzor de temperatura interioara.
De activare nu voi vorbi.Attached Files- Pages from Manual utilizare DACIA LOGAN 2_Page_1.jpg (59.4 KB, 1373 views)
- Pages from Manual utilizare DACIA LOGAN 2_Page_2.jpg (58.3 KB, 1357 views)
- Lodgy 03-2013.jpg (43.2 KB, 1681 views)
- LC_Kromi_Display_Duster2014.jpg (44.6 KB, 1684 views)
- 2014-07-16 22.14.27.jpg (116.0 KB, 1533 views)
- 2014-07-18 12.48.43.jpg (185.0 KB, 778 views)
Last edited by t0rquemada; 4 August 2014, 19:16.Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Comment
-
Torq din ce vad aici si din ce stiu eu, exista 2 variante de afisare:
- pe orizontala varianta fara cb;
- pe verticala cea cu cb
Din ce vad in imagine aceasta imagine se poate activa doar temperatura interioara si exterioara, mai studiem poate poate poate ... pana in 2015 se vor descoperi mai multe, iar daca faza cu lipitul a iesit din calcul ceva ceva tot trebuie sa fie . Tot respectul pt INFO!
Comment
-
Ma repet pentru ultima oara pe acest topic si acest subiect:
Daca ai afisaj mare teoretic* se pot activa si restul functiilor Computerului de Bord
Daca ai afisaj mic teoretic* se poate activa doar afisarea temperaturii exterioare.
*trebuie cineva cu "scule"...Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Comment
Comment