Cumpar anvelopa barum brilliantis 1 noua

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cumpar anvelopa barum brilliantis 1 noua

Cumpar cauciuc barum brilliantis 1 185/15 ce a echipat loganul din 2009 -2011 numai noua dot 2009-2011 .

Salut ,am eu una de la rezerva ,logan din 2010,nefolosita deloc.Nu stiu dot-ul dar o sa ma uit si o sa-ti transmit.Doar ca sunt din Bistrita, poate vrei mai din apropiere?

....am revenit cu specificatii: 185/65/15 88T DOT- 6GPB AV2E 4509.
    Daca te intereseaza trimite PM.
    O zi buna.
    Last edited by pukyman; 23 October 2014, 08:57. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Daca e noua, nerulata nici un metru, cu tzepii din turnare intacti, ma intereseaza.
      Last edited by 77sky; 20 November 2014, 19:09.

Comment

Sper ca sunt suficiente, daca te hotarasti da-mi PM.

Comment

salut1

Originally posted by pukyman View Post
          Salut ,am eu una de la rezerva ,logan din 2010,nefolosita deloc.Nu stiu dot-ul dar o sa ma uit si o sa-ti transmit.Doar ca sunt din Bistrita, poate vrei mai din apropiere?

....am revenit cu specificatii: 185/65/15 88T DOT- 6GPB AV2E 4509.
          Daca te intereseaza trimite PM.
          O zi buna.
          mai ai cumva anvelopa barum?

buna ziua!are cineva o anvelopa barum briliantis cu care au venit echipate loganurile in 2006?am inteles ca au mai venit echipate si in alti ani cu anvelopa barum...ma intereseaza deoarece rezerva mea este noua si vreau sa fac o pereche.....neaparat nerulata si de vara!multumesc1
          Last edited by mocu nicolae; 7 March 2015, 14:43. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Am vandut-o userului Maurice2001,sper sa gasesti la cineva.

Comment

Working...
            X
            Anulare DPF
            Politica de Securitate Google