Garantie anticoroziune

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Garantie anticoroziune

M-o pus necuratul sa spal azi masina...(nu puteam oare sa beau bere de 22 lei?).Dupa ce am spalat-o m-am apucat sa inspectez frumusetea.Cand colo ce vad...vreo 10 puncte cat gamalia de la un ac cu gamalie de rugina pe plafon.In jurul lor nu se vede nici o zgarietura deci este exclus sa o fi atins cu ceva in acele locuri.Luni ma duc la service sa vad ce spun.Intra asa ceva in garantie anticoroziune?Stiu ca garantia este valabil daca coroziunea apare de la interior spre exterior.Cum verifica "mesterii" aceasta treaba?
    A mai "apelat" cineva la garantie anticoroziune?Si ce rezultate au avut?
    Va multumesc.
    Last edited by valeriuciprian; 15 June 2008, 06:05.
    sigpic

omule succes in service... de cati ani ai masina?

sigpic

Comment

deci sa inteleg ca este gaura in vopsea pana la tabla si se vede rugina?
      sa fi sarit pietricele ,o tii pe langa un bloc si au scuturat altii de sus pe masina sau vopsire si improscare cu apa care s-au format bule pe vopsea
      ai putea sa faci niste poze mai in detaliu ?
      "cromul este placerea mea"
      "cui nu-i place , valea"

Comment

Sonykel ...nu de cati ani ...de cate luni...3 luni
        BRUTUSANF...Maine o sa incerc sa fac poze...deci pe suprafata vopselei au aparut acele puncte de rugina.Nu am avut curaj sa zgandar acel loc.Am mai vazut un punct sub cheder in partea de sus a usii...unde sunt gaurile de prindere a barilor transversale.
        sigpic

Comment

Originally posted by valeriuciprian
          Sonykel ...nu de cati ani ...de cate luni...3 luni
          BRUTUSANF...Maine o sa incerc sa fac poze...deci pe suprafata vopselei au aparut acele puncte de rugina.Nu am avut curaj sa zgandar acel loc.Am mai vazut un punct sub cheder in partea de sus a usii...unde sunt gaurile de prindere a barilor transversale.
          sub cheder poate a atins cu ceva metalic si a ciobit vopseaua dar pe plafon este ciudat
          fa poze si vedem si sa nu zgandari ca sa nu ai mai mari surprize
          "cui nu-i place , valea"

Comment

da fa niste poze... unde anume pe plafon sunt acele puncte de care zici???

sigpic

Comment

Mai bine ai da tapiteria de pe plafon jos, sa vezi daca in interior e rugina, desi ma indoiesc.
              In service o sa-ti zica ca a fost lovita cu ceva si de acolo a aparut rugina, pun pariu.
              Cel mai nou proiect auto din România!
              Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

valeriuciprian oricum ai garantie si te duci acolo sa-ti revopseasca plafonul
                "cui nu-i place , valea"

Comment

Pana la urma ai rezolvat problema???

Comment

Nu am rezolvat problema...sambata am fost plecat din oras.Am facut poze cu tarasenia.Ce am observat:pe unele puncte se simte la pipaire ca sunt iesite in afara deci parerea mea este ca a erupt de sub vopsea...poate ma repet dar in in imprejurimea punctelor de rugina nu se vede nici un semn de lovitura sau zgarietura.Am observat pe langa punctele de rugina de pe plafon si poncte de rugina pe capota si in zona de prindere a stergatoarelor de parbriz.
                    Luni am sa ma duc la service...cum trebuie sa procedez pentru a primi de la ei ceva scris in cazul in care vor spune ca nu este vina producatorului?Pot cere pe cineva de la fabrica pentru a vedea masina?

Din pacate aparatul meu foto nu face poze de o claritate foarte buna dar daca este nevoie voi cauta un aparat foto performant.
                    Attached Files
                    sigpic

Comment

Cam multe....Nu cred ca cei de la service vor spune ca nu e vina lor....Sunt prea mici punctele sa fie de la o zgarietura ceva......

Comment

Nici un sfat ... nimic?
                        sigpic

Comment

frate este prima data cand vad asa ceva ,tare ciudat este ,dar cred ca acolo a fost apa din pistol care a strpit de la condens ,nu a prins vopsea si a atacat cu timpul cand s-au spart basicutele acelea
                          altceva nu inteleg ce ar putea fi dar cred ca din fabrica este sigur si cam asta ar fi cauza
                          "cui nu-i place , valea"

Comment

Off-topic deci...ce imi place la dealer-ul Nalba este ca de cate ori vi la ei cu o problema...iti spun..."Esti primul cu aceasta chestie..." anul trecut am fost cu loganul de la munca pentru schmbat planetara la 25.000 km...
                            On-topic: Am ajuns la dealer impreuna ce fetita mea...am lamurit-o ca stau putin la service si pe urma vin la masina...a inteles saraca...am mers la receptie le-am expus problema si..."aaa mergeti la biroul caroserii in spate..." ok, am mers acolo ,erau vreo 3 mesteri acolo si scriau ceva.Nu m-au bagat in seama,si-au luat caietele si au plecat.Am remas singur in birou...dupa un sfert de ora zic...hai ma sa ma duc sa vad ce face fetita in masina si sa o iau si pe ea inauntru...dupa ce am luat fetita si am vrut sa intru cu ea in service cei de la receptie imi spun ca nu am voie sa intru cu copii in atelier.Pana aici le-a fost... a inceput show-ul.Dupa cateva tipete a mers cineva de la receptie la biroul caroserii...nimeni in birou...cum reclamasem si eu dar nu m-au crezut.
                            In final au venit cei doi mesteri de la caroserii la masina...si si-au dat cu parerea...ca iese cu polish,ca daca lucrez in combinatul siderurgic si alte tampenii deale lor.Au spus ca mai cheama pe cineva sa faca niste poze si sa le trimita la Pitesti.Pana la urma nu au facut poze si au spus sa vin sambata ca vine un mare mester in ale vopselurilor de la Bucuresti nu inainte de a curata punctele de rugina cu degetul bagat in gura...deci cu scuipat.In final erau 8 mesteri langa masina...
                            Sper ca nu v-am plictisit...
                            Last edited by valeriuciprian; 6 January 2009, 15:20.
                            sigpic

Comment

cat tradotionalism in povestea ta...
                              tipic romanesc...
                              cei 8mesteri aka... nea caisa si roger cu gasca lui de pirpalaci...

succes in rezolvarea problemei si sa ne ti la curent... sincer nu cred ca te rezolva nici sambata ca doar e zi cu program redus

sigpic

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google