era vb de sigla pt luneta spate(abtipild) nu pentru bener ca sa ne afirmam ca suntem din bucuresti
Sigla Logan Club Bucuresti , Sugestii Si Poze ...
Collapse
X
-
ba baieti am gasit o poza interesanta si ma gandeam ca ar merge transformata si pusa ca sigla.ea e de bmw dar sigur exista cineva priceput sa o faca la fel dar cu dacia sau logan pe fundal si loganu in fata.sper sa va placa,mie imi place la nebunie!Attached FilesLast edited by odorog; 19 February 2009, 14:03."CAND VIATA E PREA GREA....LAS-O JOS!"un batran logan de 1.4!:drunk
Comment
-
Intradevar asa o sigla chiar ar fi super marfa.
Sa vedem daca reuseste cineva sa faca asa ceva si eventual loganul sa arate asa.Attached Filessigpic1.6 16v Euro 5 + GPL
Comment
-
am muncit un pic si am sa va arat o poza cam cum ma gandeam eu(sa nu radeti dar cu calculatorele ma cam pierd)oricum cineva experimentat isi da seama.Last edited by odorog; 19 February 2009, 14:44."CAND VIATA E PREA GREA....LAS-O JOS!"un batran logan de 1.4!:drunk
Comment
-
sper sa placa tuturor si sa ne ajute cineva priceput sa o faca ca lumea si sa o printam!poate cine stie pana pe 1martie o avem;)!acum sa vedem ce zice si restul poporului bucurestean!probabil ca diseara vom mai afla pareri!"CAND VIATA E PREA GREA....LAS-O JOS!"un batran logan de 1.4!:drunk
Comment
-
-
corect...uita-te de cand nu se mai postase pe threadu asta.a fost atunci o scanteie si gata!pai daca tot ne-am aruncat in ceva sa-l ducem la capat!fiecare sa propuna ceva concret,sa se faca un poll si vedem atunci care e mai buna!pe toti oricum nu o sa multumim!conteaza parerea majoritatii,nu?sper sa fiu inteles si auzit de toti bucurestenii!"CAND VIATA E PREA GREA....LAS-O JOS!"un batran logan de 1.4!:drunk
Comment
-
puneti frate toate pozele care au fost postate la poll si care iese aia o sa fie.
mie unu nu`mi place deloc sigla aia noua de la dacia... mai bine mergea pe fundalul sigla veche.
pana acuma cea mai interesanta e cea pusa de SDP , logan rally .
Comment
-
fiecare cu opinia lui.
pana la urma urmei facem vot si gata.
unuia nu ii place...aluia da....pai ce inseamna asta?
alegem 3 bucati din cele propuse le punem la vot si minoritatea se va supune majoritatii.
cel mai simplu
daca nu ne punem siga cu zexstar de la danny ) ca si asa majoritatea o avem pe masiniLast edited by crisneg; 19 February 2009, 17:47.
Comment
-
Comment