Intalniri membrii Logan Club Tulcea?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

nicky mie imi place da sa vedem si parerea celorlalti loganisti......asteptam parerea fiecaruia...

Comment

Mie imi place doar ca nu prea se leaga la culoare Dar se poate rezolva asta Oricum modelul e frumos Buna treaba nik;)
      sigpic

Comment

Baieti, stickerul ala nu poate sa fie facut manual. E cam greu - are punctuletele acelea.

Am eu acasa niste stickere (daca vreti ceva comun cu braila-galati). Daca vreti vi le trimit.

Sunt exact cum e mai sus pe pagina, intre cele 4 logane - ma refer sus de tot. Logan cu rosu si club cu alb. Si niste stickere mai mici cu ww.loganclub.ro. daca va sunt de ajutor le pot trimite la voi. Eu am comandat mai multe pentru noi, dar nu am ce sa mai fac cu ele.

Uitati-va la my ride, sa vedeti si pe cel mare. Daca vreti, ma anuntati.
        sigpic

Comment

@iamagi.noi am vrea cu tot cu parasolar:parbriz+luneta.poti sa ne ajuti ?

Comment

nu, nu am parasolare, am doar stickerul. parasolar se poate face, dupa culoarea fiecarei masini (in braila la pancronex).

pentru luneta, am un sticker urias, gen parasolar, dar nu incomodeaza si vine frumos.

este de preferabil sa nu luati parasolare, ca puteti sa va puneti ceva mai special - cum are florinred de la galati, lucru care se gaseste la piese auto.

nu stiu daca pot sa va ajut si cu parasolarul, dar am stickere de pus peste el. Va puteti cumpara de la voi din oras - cred ca exista fierme specializate sa va faca acel parasolar. Diferenta intre ce va dau eu si ce vreti voi (stickerul in parasolar) este ca la ce mai am eu in casa, am si folia de transfer, care va ajuta sa il fixati usor. La parasolar, trebuie sa va iasa din prima.

daca le vreti, ma anuntati si le trimit.
            sigpic

Comment

am inteles.ne-ar interesa stickeru de pe fata:logan cu rosu si clubu cu alb.putem sa il punem si pe spate la fel cum il punem si in fata ?si cam cat vrei pe unu singur ?poate merge si o reducere ?
              poti face si o poza la sticker ?sa vada si baietii.mersi
              Last edited by Nicky; 23 February 2009, 17:13.

Comment

Stickere puteti face si voi acolo cred. Vedeti in Diana, era un stand cu imprimari, acolo cred ca fac asa ceva. Voi doar sa duceti modelul.
                GL-22-TOF

Comment

Eu le am deja facute, le am de la KeanuRev si mi-au mai ramas.

Da, merg puse si pe spate fara probleme.

Setul vine asa:

Stickerul Logan (rosu) Club (alb) + unul mititel www.loganclub.ro (alb)

Cel mare de luneta, este alb si acopera o parte din luneta (partea legala).

La set, pretul este 6 lei/set.

La cel de luneta - 7 lei/bucata.

am 2 de luneta si 5 sau 6 seturi. am pus poze sa vedeti cum vine pe masina - pe cel de luneta, l-am pus intentionat mai jos ca am zis eu ca se va vedea si mai frumos.

nicky, daca le vrei, imi zici cate vrei, si le pun la posta si imi dai si adresa prin PM, sau la YM iamagi67
                  Attached Files
                  sigpic

Comment

OK man.mie imi place,imi convine si pretu.sa vedem ce zic si baietii si daca le place si lor trimit un PM.mersi

Comment

Mai fratilor,exista un model de logo strict? Adica toti la fel? Sau putem pune un logo al nostru,creat pentru regiunea noastra Daca nu avem de ales sa imi spuneti :d
                      sigpic

Comment

cica putem sa ne facem noi cum vrem stickeru dar sa scrie loganclub

Comment

Asta era de inteles,eu ma refeream la model la felul literelor nu la ce scrie ca era si normal sa scrie logan club;)
                          sigpic

Comment

vivi uite aici cum au ceilalti...
                            Attached Files

Comment

da man putem sa facem cum vrem noi.hai va hotarati odata ce fel facem ?mergem prin orash facem cum vrem noi?sau ne punem cum au si ceilalti ?

Comment

Nu pot decide numai eu,decizia va fi luata de noi toti Va trebui sa facem bn si la urmatoarea intalnire sa fim cu totii prezenti "mai multi capi,mai multe idei" si acolo sa ne dam cu parerea
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google