as dori si eu un set pe albastru si o data aprox pe cand le poti trimite ,adresa o ai pe PM si ceva h4 ai cumva?
Imbunatatiri Electrice & Electronice Pentru Logan
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by free_fiber View PostCatalinB, voi pune poze chiar zilele astea, cand le fac pe cele ale lui raul_87.
Raul, maine le pun la posta. Transportul ramane acelasi, adica 7ron.
Comment
-
Salut, te bagi sa te uiti pe UCH la un pickup sa-mi activezi dezaburirea?
Are toate componentele montate, dar nu da comanda din UCH. Cred ca e inhibata cu voia, deoarece avea releul montat din fabrica.
Cu ocazia asta as mai activa si alte functii, sa fie masa bogata...(aia de Paste)
Comment
-
Inca odata recomand! Azi am mai montat o lampa de numar, ca toate celelalte... si asta arata super.
UPPP de la minesigpic
Comment
-
Originally posted by CatalinB View PostSalut. Fiber, cat ma costa sa-mi schimb ledurile la butoane - geamuri electrice fata, dezaburire, inchidere usi la un logan faza1? le vreau albastre. Multumesc.
P.S. butoanele pentru geamuri sunt cu impuls originale amandoua.
Dar asta dupa Pasti, deocamdata sunt in concediu
Originally posted by detailSalut, te bagi sa te uiti pe UCH la un pickup sa-mi activezi dezaburirea?
Andy, mersi pentru feedback.
Comment
-
ceva de viitor.....consola centrala dar vreau sa fie ceva gen "touch screen" sau din simpla atingere a comenzi...intelegi tu....greu ?...dar super dupa parerea mea....trebuie sa caut sa pun asa ceva pe masina si da super super bine pe urma...nu cred ca are nici o masina asa idee...poate prea aiurea sau prea de anii 2020 :P.....ce zici de provocare free_fiber
ideea am postat-o la 01.50...tine de tarumul viselor ) dar nu stiu daca e ceva care se poate realiza cu adevarat sau tine de alte lucruri S.F....astept pareri...prea bazat daca e ceva care se poate realiza...
Comment
-
Salut.Scuze ca ma bag ,dar daca omul vrea asa ceva inseamna ca sa gindit si la acele rotite,poate se "anuleaza".
Lasand la o parte gluma,dar cred ca trebuie sa ne rezumam la faptul ca-i masina nu "naveta spatiala",parerea mea.
Scuze daca am suparat pe cineva.
Numai bine..........si spor la treaba.Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
Comment