exact la asta ma gindeam si eu cind le-am facut
Idei,sfaturi,comentarii
Collapse
X
-
inca un bolidNe plac femeile,dar,iubim masinile [SIGPIC]
Comment
-
eu vreau sa fac o mica modificare la portiere(sa aduc comenzile la geamuri pe ele), dar sa faci chestia asta la boxe te-ai gindit?
eventual o schimbare a luminii in functie de volum(ca si acul de la vitezometru in functie de viteza)Ne plac femeile,dar,iubim masinile [SIGPIC]
Comment
-
se merita sa aduci o dublura a comenzilor pt geamuri in panourile portierelor insa ar trebui sa gasesti butoane care sa se asorteze ,sa dea bine montate in portiere-eventual incadrare in snururi de lumina.Pentru difuzoare -nu este imposibil de pus contur luminos insa eu nu as face asa ceva ,s-ar transforma masina in orice altceva ,ar fi deranjant sofatul in conditiile schimbarii permanente a luminii,obositor chiar !Prefer o lumina discreta dar de mare efect ,ma refer la confortul la volan.
Comment
-
iti gau dreptate. si eu prefer la fel ,insa am dezvoltat ideea un pic mai mult ,ca la o adica poti transforma tot interiorul intr-o discoteca.
dar revenind la exterior-stie careva cine se ocupa de fibra prin brasov??Ne plac femeile,dar,iubim masinile [SIGPIC]
Comment
-
La my ride culmea este chiar primul da click http://www.loganclub.ro/forum/zexsta...2009-t642.html
Nu mai da quote la postul anterior...se intelege ca lui ii raspunzi.Last edited by valeriuciprian; 14 October 2009, 18:54.Logan by Renault Pure Blood
Nothing beats Low Cost
Comment
-
referitor la butoane,pentru a pastra aspectul,merg puse ori o pereche de la geamurile spate ,ori una de la consola,iar la modificarile aduse unei portiere tre facuta si la sora-sa
se mai poate monta comanda la toate pe consula centrala insa trebuie mutate butoanele de la dezaburire si inchidere( eu m-am gindit pe masca de la frina de mina, unde merg ok)
P.S. bun venit in club,drumuri lineNe plac femeile,dar,iubim masinile [SIGPIC]
Comment
Comment