culoare de gabor zic eu culorii astea!!! pe la noi toti militienii tineri au cumparat logan cu bleau-ul asta si cu folie zici ca-s mafioti...daca o tii curata arata bine, bafta la tunarit!!!
Eu Si Masina Mea(fara Laude:))
Collapse
X
-
Originally posted by alexutzu View Posta murit de tot topicu asta....mai pune si tu ceva poze..spune la lume ca ti-ai facut remapare...
Comment
-
Deci:folie 3M(luneta,geamuri laterale spate,parasolar) de vreun an jumate,remapare de vreun an,oglinzi prestige,manere in culoarea masinii si un bandoul cu loganclub pus azi...in rest mai nimic,cum v-am zis
...si un sticker cu www.logancub.ro ...mi-a scapat nare nimicLast edited by viorelu; 6 February 2010, 17:01.
Comment
-
Originally posted by florin_dnf View Postbravo vio arata chiar bine daca se desface eu tiam deochiato ca am vazut primul...
Loganu ...am observat,sa dea caldura si le vopsesc pe pozitie.Colantul l-am pus la o firma locala care se ocupa cu asa ceva,pretul nu foarte mare.
Comment
-
Salut,Vio.
Pai spune-ne si noua pretul,poate mai sunt doritori:0
Numai bine si Frumoasa masinuta,sa o stapanesti fara evenimente si multi,multi kmUn Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
-
Salut.
Eu am primit raspusul,ma refeream la folia de pe usi,aceea cu logan club
Multumesc mult vio:0
Si daca vreau sa scrie altceva se poate?
Numai bine.Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
Comment