vreau si eu unu dinala la 5 lei de parbriz
Stikere,Sigle, Materiale Promotionale LOGAN CLUB BRAILA
Collapse
X
-
te astept sambata sau duminica sa vii la braila sa imi aduci stikerul
Comment
-
Originally posted by mcm022006 View Postbravo frate.. in sfarsit mai e unu ca al meu.. poate ne vede lumea mai bine , cat despre lipit.. de ce nu ai stat sa le lipim la intalnire
@cosmin_BR si tie unu din ala mic
hai ca poate pana duminica le fac la toti din braila (din club)
Comment
-
salut,
ce ustenscule imi trebuiesc si mie sa montez un parasolar degresant sau altceva, si poate il montez la intalnire, numai daca il aduce masinar
Comment
-
ti-l aduc vali ti-l aduc....
iti trebuie o solutie de gramuri si o carpa....si un card si inca o carpa......cu care sa invelesti cardul sa intinzi folia....sau daca are cineva vreo racleta de la folia de pe geamuri de la masina mere si aia....ca e moale.....
Comment
-
card de unde naiba, las ca vedem cum facem
de unde card, lasa ca o sa vecem cu ce facem
Comment
-
-
am fost azi de am luat stikerele pt dobre stefan, valentync si cosmin_BR .....( OFF TOPIC )si am aruncat o vorba de autocolant pt portiere in partea stalpilor si este 15 lei pt toate 4 portiere.....daca este cineva interesat sa ma anunte si duminca la intalnire le aduc....
am uitat sa spun...daca mai are cineva stikere pt sigla vreau si eu 2.
multumesc
Comment
-
masinar poti face o intrebare acolo cat costa sa faca stikerele de pe masina aia, .. si daca pot sa le faca? aici ai link-ul. adica mai pe scurt stickerele logan cup
Last edited by Cristi_LCD; 5 March 2010, 11:08.
Comment
-
imi spui dimensiunile si le fac eu....si ma duc la ei si le scot.....ca nu cred ca ar fi o avere sa le scoata.....eu asa zic.....
hai ca o sa incerc sa fac ceva....si dupa ce termin le postez aici sa vedeti ce si cum.....si daca va place si etc...ma duc sa le scot.....Last edited by Cristi_LCD; 5 March 2010, 11:09.
Comment
-
cam asa a iesit ceea ce mi s-a cerut....
scuzati am facut o greseala.....am inversat stanga cu dreapta....Attached Files
Comment
Comment