06 Zve

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

"Nu conteaza atit de mult ceea ce faci,ci cita dragoste pui in ceea ce faci"(Maica Teresa)

Comment

Dupa astrologie (Plec pe Marte) o dai in fabule si zicale?...de ce ocolesti raspunsul?
      Nici macar nu cunoasti comunitatea din Galati...sau ma rog acum o cunoasti ca ai intrat pe sectiunea noastra...dar na ...tu sa fii sanatos...daca tie iti place sa stai in aceasta postura e decizia ta.Succes.
      Si stii ce mi se mai pare curios?Cand apare un post de-al meu pe aici cum apar scumpii nostrii galateni sa citeasca ...
      Salutari Florinred.
      sigpic

Comment

Daca esti vedeta asta este
        Last edited by valeriuciprian; 22 December 2010, 20:48.

Comment

Cine ti-a spus ca sunt vedeta?...a dat la ziar?

PS...vad ca-ti place sa joci murdar...cum vrei
          Last edited by valeriuciprian; 22 December 2010, 20:49.
          sigpic

Comment

sal... imi place masina facuta cu gust spor in continuare la modificari , succesuri :P
            Off topic: nu va mai luati degeaba de om ca asta a fost alegerea lui, poate nui place in comunitatea voastra... daca as putea sa vin la intalniri as faceo cu cel mai mare drag, prieteni noi , afli noutati alea alea daca ai fost stii cum e... la mine in oras sunt multi cu logan da nici unu nu vrea sa facem un club a loganistilor asta e

Comment

Multumesc cred ca este de ajuns.

Comment

npc... sper ca nu teai suparat de acel off topic

Comment

Originally posted by GL 64 ALY View Post
                  poate nui place in comunitatea voastra... daca as putea sa vin la intalniri as faceo cu cel mai mare drag, prieteni noi ,
                  Pai nici nu ne cunoaste ca nu a fost la nici o intalnire...dar nu asta e "supararea"...
                  Originally posted by gl_mmm View Post
                  Si nu va grabiti sa dati si voi "buna ziua" pe topicurile galatenilor. Nu nu, nu-i frumos sa ne deranjati! Folositi acest forum in interes strict personal, ca doar de-aia a fost creat! Si asa este si frumos si cinstit. Ignorati-ne in continuare ... galatenilor!
                  Era vorba de un simplu buna ziua pe sectiunea galatenilor.Atata tot...dar se pare ca s-a cerut prea mult.
                  silvanu...Cum tu nu ne deranjezi te-as ruga ca nici tu sa nu ne deranjezi.
                  Vorba aia ...interesu poarte fesul...bursa...cumparaturi de-a moaca de aici...alea alea.
                  Multumesc.
                  sigpic

Comment

@valeriuciprian chiar nu stiam si nu ma intereseaza care e "problema" ca sa zic asa dintre el si LCG ... hai ca o dam in off topic si poate se supara :-s

Comment

• Super masinuta. Foarte ingrijita. Ai rezolvat cu tripla?

Off-topic:
                      .... ignora-i pe restul ca sufera daca nu-s bagati in seama se simt jigniti . Impun respect dar nu stiu sa-l arate... atitudine de ........ superman.....
                      GL-22-TOF

Comment

• Un cheder suplimentar pentru usile din spate cat si pe fata .Efectul la inchiderea usii destul de bun. Se aude mai infundat.
                        Attached Files

Comment

• Dupa ce au fost cumparate de catre domnul EMIL sculele ceva cosmetica
                          Attached Files

Comment

• meserie te halesc;
                            tii mai mult la masina ca la nevasta
                            "Pe masura ce faci imbunatariri costisitoare masinii, creste riscul de a o accidenta" - Eduard A. Murphy...sigpic

Comment

• Buna idea cu chederul suplimentar, de unde l-ai cumparat si pretul daca se poate. Multumesc!

Comment

• Chederul este de tamplarie termopan cu adeziv pe spate si costa putin.Am sa fac ceva poze mai detaliate cand ajung la garaj la masina
                                Last edited by silvanu; 5 January 2011, 14:15.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google