My ... Ride

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• o sa modific si iluminarea interioara si cea din portbagaj in curand.
    cat despre masina cromata, vroiam doar vt sa vad cum iese, sau cel putin gri mat.

iamagi: "De ce nu ar fi legal? E un gri foarte metalizat" cred ca asta ar fi un argument sa le inchid gura legiuitorilor.
    Last edited by iulian_may; 9 January 2011, 19:09. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• azi, acum am primit ... vestea

Comment

• si care e vestea?
        sigpic

Comment

• demo car - led power

Comment

• iulian, o nelamurire am si eu, la plafoniera stiu cum se face ca am mai pus si eu una in spate, dar la alea din prtbagaj cum ai procedat, s.a potrivit la fix pe gaurile alea ovale sau ai modificat gaura, scuze daca ai mai scris, poate nu am citit tot
            sigpic

Comment

• arata super jantele. o idee grozava pentru incaltarile de iarna!

Comment

• nicu_rcn: am modificar putin ovalul
                razvanamza: multumesc! oricum alea le am fie vara fie iarna (banii de jante i am bagat in oglinzi, plafoniere si alte nebunii de ale mele).

Comment

• ok acum am inteles.mersi
                  sigpic

Comment

• stiu si eu cine, ce sa zic, numai cuvinte de lauda pentru amandoi, ai pus leduri in toate plafonierele?
                    sigpic

Comment

• va urma ...

Comment

• mamaa....daca le mai pui si leduri o sa fie ca o lanterna masina ta )

Comment

• zici ca e un far cu xenon ) ... oricum e marfa rau de tot
                          Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• Arata foarte frumos,tino tot asa la cat de multe modificari super ingenioase.
                            SRF TARGOVISTE

Comment

• frumoasa masina...dar parerea mea este ca ai exagerat mult mult prea mult in privinta plafonierelor! si in masina si in portbagaj...
                              dar daca tie iti place ...keep going! bafta!
                              sigpicUn logan cometa BT 20 LEA

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google