If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Salut.
Se adauga si ceasul meu de bord,e de prestige,are si un termometru exterior incorporat de userul 'Fratello".
Km in bord,aprox:40mii,ceasul e cu CB,stare functionala si estetica 10/10
Pret ceas:220lei
Numai bine.
ps:poze cat de curand
nu mai stiu daca te-am intrebat. cablu deschidere capota motor fara maneta poti face rost? sticker kiss fm ph1? (asta daca mai are careva din greseala cred ca s-ar mai gasi...) si adaptor pentru sigla noua dacia pe bara fata de ph1?
salut.
se adauga un ceas cu serigrafie si inele de duster,e putin cam defect,estetic vorbind
are 126217km si un inel de pe partea stg(a ceasului e atins,zgariat,rupt)
Displai normal,geamul e putin zgariat.
Pret 170lei.
pozele ,mai jos:0
Numai bine.
Salut.
Cablaj oglinzi facut manual de cineva(nu are aceea mufa pentru buton reglaj,dar are papuci pentru conexiune)
Poze nu am cu ce face momentan,dar incerc sa fac cu telefonul,nu stiu ce va iesi.
pret 60lei
Numai bine.
Originally posted by Augustin-Yng
valabil!!!!!!!!!!!!!!
Salut.
Am nevoie de bani lichizi urgent si de aceea modific urmatoarele preturi la piese.
Dupa cum urmeaza:
lista:
-inele aeratoare noi argintii 60 lei/set(2 seturi)-50lei/set
-radiator racire1.4mpi fara AC-200lei-180lei
-instalatie electrica compartiment motor,varianta de 1.4 fara AC,dar cu SERVO si ABS.-400lei-300lei
-suport accesorii(cu servo)-200lei130lei
-aeroterma centrala functionala(fara AC)-350lei300lei
-1 ceas de bord cu 2050 km,fara CB-140lei100lei
-consola schimbator ph1-30 lei20lei
-carenaje scaune(normale,gri)-35lei/set25lei
-1 etrier si suport lucas stg(nou)250lei/berlina200lei
-1 suport etrier lucas(nou)150lei.berlina100lei
-1 set incalzire in scaune fara cartere la 150lei/set130lei
-Repartitor(limitator)frana logan[original]-260lei(nou)200lei
-un set de protectii aripa fata-35lei(noi)
-ceas duster)sh)-170lei140lei
-un proiector nou(de srl)-60lei40 lei
-maneta proiectoare noua(o tineam rezerva pentru mine) 150lei-scade120lei
-maneta stergatoare cu CB de mcv(o tineam pentru o modificare la mine dar din nevoie de banii o dau)noua-150lei-120lei
Numai bine. PS:repet doar in aceasta saptamana sunt valabile aceste preturi,dupa revin la pretul initial
Valabil!!!!!!!!!!
Last edited by Augustin-Yng; 1 February 2011, 13:57.
Reason: Automerged Doublepost
merci de manere! sunt "perfecte" !
o sa fac poze cu ele montate.
am uncercat azi dar a durat ceva!
merci! succes!
cumparati cu incredere!
sa te uiti si de manere rosu passion!
Salut.
gabi,sper sa pot pune maine carcasa la curier.
Am avut o problema,mi-am taiat tendoanele la doua degete la mana dr. si maine am drum la bucuresti[la control]dupa ora 15 sun la curier sa vedem daca mai e in zona.
Numai bine.
Salut.
Azi am fost la control la buc.si am ajuns mai tarziu,plecase curierul din zona mea.A ramas pe maine sa pun coletul.
Numai bine.
Valabil!!!!!!!!!!!!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment