Masina Mea B 555 PCH

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• sa sti ca nu ar fi rea ideea...o idee grozava , e singurul lucru pe care trebuie sa-l mai fac! poate gasesc un coleg (daca e si ph2 e minunat) sa fac schimb de usi

pau, mergi cum poti!

Comment

• Dupa parerea mea, ar da foarte bine, daca ai vopsi cu rosu lucios, capotele si plafonul!
      If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• Si restu albastru!

Comment

• daca nu mi-ai dat report tot degeaba ... vad ca au disparut niste posturi de pe aici

sa inteleg ca ti-era rusine de sigla clubului tau preferat?
          sigpic

Comment

• Pur si simplu pictorial...sa aveti poze pentru desktop si calendare! nu cer drepturi de autor! )

Cu dedicatie pentru dragul prieten eu4yas si tovarasul acestuia mr.K!
            Attached Files

Comment

• Bine ca te-ai oprit ca altfel de duceai in "groapa".
              In viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
              sigpic

Comment

• spune adevarul..cati bani ai dat sa faci pozele ...

Stii ce ai facut acum...? ai adaugat un motiv ca stelistii sa-ti vandalizeze masina ...

Comment

• Tu prezinti masina sau stadionul ala gen toloaca judeteana, unde poti parca langa banca de rezerve?

Ora 13:23, hmmm, te-ai trezit devreme.

PCH, ai grija sa nu mai rugineasca si iti doresc sa ai rezervorul plin in permanenta.

Comment

• Groapa a devenit parcare, moca!

Ce nebun e asta .
                    9! 9! 9!
                    sigpic

Comment

• cosmine, are asigurare casco care inculde si vandalismul iar principalul motiv pentru stelisti sa o "defloreze" este numarul de inmatriculare....pozele asta sunt nimic!

mr.K.....ai dreptate, m-am trezit devreme azi, am fost la spital la floreasca si unde sa parchez masina, daca nu ACASA!?!

eu4yas, AHAHAAHA...putem spune ca masina mea a mers pe stadion de mult mai multe ori ca tine acum!

Comment

• Cine ti-a luat taxa de parcare? Borcea?

Nebun esti ma.
                        9! 9! 9!
                        sigpic

Comment

• Momentan 12 utilizator(i) vizualizeaza Thread-ul (7 membri logan club and 5 stelisti)

Comment

• Ce capaaaaacccccccc

Bravo mah cocosh!
                            If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• poze facute cu aragazul....si cica sunt pt deskoapa

Comment

• cate navete de bere ai dat la paznic' ca sa te lase sa intrii ??
                                Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google