If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
sall all!!
am gasit masina intr-o dimineata cu 2 zgarieturi facute de un binevoitor pe portiera soferului facute cu cheia!!daca stiti ce tre sa fac si cam cat m-ar costa !!
am casco dar parca nu prea l-as da pe 2 zgarieturi!
multumesc
primu lucru: gaseste-l pe cel care a facut asta si leaga-l dupa masina ;) ......al doilea lucru mai bine te duci in service ...dak nu folosesti casco dai din buzunar ...asta e nu esti singurul ;)
la noi in carrefour.. e un stand plin.. cu asfel de creioane.. numa ca tre sa sti codu culori.. sau culoarea.. si cauti acolo si dak ai noroc poate gasesti culearea care iti trebuie.. eu cel putin am gasit albastru egee...
domne da cum sunt creioanele astea? sunt efectiv cu vopsea sa ceva mai solid? daca e zgarietura pana la tabla cum umpli golu ala?
intreb si eu de curiozitate, n-as vrea sa am nevoie vreodata doamne fereste
la noi in carrefour.. e un stand plin.. cu asfel de creioane.. numa ca tre sa sti codu culori.. sau culoarea.. si cauti acolo si dak ai noroc poate gasesti culearea care iti trebuie.. eu cel putin am gasit albastru egee...
sa inteleg ca si tu esti patit???
oricum mersi f mult
cum ajung in carrefour il caut
cat de bine acopera zgarietura???
pai e impsibil sa nu treaca un nebun cu masina pe langa tine si sai sara o piatra... sa loveasca masina.... eu dupa ce o spal...iau creonu si unde tin minte ca am auzit bufnitura de piatra dau cu ala usor..
Am luat eu un creion corector de la carrefour....are vopsea in el dar nu e bun....si sa va spun de ce : deci are varful gros si cand dai pe zgaraietura degeaba dai...mai multa vopsea se pune pe langa zgaraietura si nici nu umple zgaraietura bine...e o prostie
in tm nu e carfour unde gasesc creioane din astea verde cameleon exista oare ??
eu am avut un rahat de pasare vro 10 zile pe capota la spalat sa dat jos cu tot cu vopsea se poate rezolva oare cu acest creion?
...am fost maine voi fi ieri cine sunt eu ?...
YO2MKL
sigpic
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment