Loganu meu! GGD-ul

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• stopurile spate le dai?

Comment

• enorm de mult vrei pe bari
      mai ales ca le-ai folosit la greu si ceea de pe fata a fost si lovita cred ca un 4 mil ar fi mult mai rezonabil pretul
      cat de capota ca mascaricul ala tia fost facut moca si u acum vrei sa faci avere din asta nu e frumos si ai putea sa mai adaugi max 100 euro peste pretul capotei
      CT-42-SMC doar un logan mai galagios

Comment

• e marfa omului o vinde cum vrea...iti place cumperi nu..
        0.9 tce SL plus

Comment

• Originally posted by SirNenea
          enorm de mult vrei pe bari
          mai ales ca le-ai folosit la greu si ceea de pe fata a fost si lovita cred ca un 4 mil ar fi mult mai rezonabil pretul
          cat de capota ca mascaricul ala tia fost facut moca si u acum vrei sa faci avere din asta nu e frumos si ai putea sa mai adaugi max 100 euro peste pretul capotei
          pai,in primu rand nu stiu ce treaba are lovitura barii fata. ca am reparat-o si nu se cunoaste (te poti uita si pe spate) mai ales ca de fiecare data cand am vopsit barile,le-am curatat pana la fibra si le-am facut,nu am dat peste sa o fac cu 10 kg de chit. el ma intrebat daca o vand si i-am raspuns. eu in orice caz,o schimb pe casco si i-am dat un pret.
          capota o vand. zi si mie un pret din magazin pentru o capota. am pus 350 de euro,iti dai seama ca 50 de euro tot o sa las la ea; deci cu 300 de euro o vand nu cred ca gasesti o capota la 300 de euro si in plus trebuie sa o mai si vopsesti. te mai costa si vopsitul cel putin 150 de euro.
          cand m-am gandit sa vand capota ma gandeam ca o ia cineva care are un logan albastru egee,nici decum sa aibe alta culoare,ca nbu prea are ce face cu ea. deci ia o capota la 300 de euro ca noua (ca nu are nimic) gata vopsita si cu un desen pe ea.
          pentru laur200445: stopurile nu le vand.
          http://i27.photobucket.com/albums/c184/ggd_87/Sign.jpg
          : 0722.526.317 0765.488.804

Comment

• O capota noua e 240 euro, nevopsita. Deci cu vopsea cu tot ajunge la 300 euro.
            Cel mai nou proiect auto din România!
            Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Originally posted by andrei
              O capota noua e 240 euro, nevopsita. Deci cu vopsea cu tot ajunge la 300 euro.
              plus un desen? si eu am zis ca o vand cu 300 de euro. deci,eu cred ca e bine la pret. asta e,daca nu reusesc sa o dau pana in februarie o sa o stric.

Comment

• cu aerograf cu tot...ajunge la 1000 )
                Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• GGD-ule nice 2 see u aseara la baba novac

Comment

• Originally posted by avionulnegru
                    GGD-ule nice 2 see u aseara la baba novac
                    da, chiar daca era intuneric afara masina chiar iese in evidenta. frumoasa masina si sa aigrija de ea.
                    nice 2 see U 2

Comment

• tocmai mi-am montat arcurile,se simte diferenta si in masina si afara se vede diferenta!
                      daca vrea cineva arcurile cele din fabrica le vand. iar daca vrea capota o las la 200 de euro + o capota (nu conteaza culoare,daca e zgariata sau putin atinsa)

Comment

• Hai ca nu am mai postat de mult timp pe aici.
                        de cand am montat arcurile au crescut si amortizoarele sport si o evacuarea (tot traseul), teava de 50 si 2 tobe finale + 2 tips-uri de la Borla.
                        azi am montat bara veche (pana acum le-am avut pe cele visinii) si stateam si ma uitam cat de joasa e si am si simtit (am lovit-o la o denivelare).
                        mai e putin si vine modificarea radicala (kit de exterior nou + o culoare noua + o surpriza mica pana acum neincercata la Logan )

Comment

• Iti pui lambo doors ?

Comment

• Nitro ? Nu ne mai tine in suspans
                            1.6 mpi cu un strop de redbull
                            Respect pentru ca imi pasa

Comment

• Decapotabila??
                              sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• Motor de clio rs?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google