Sal, sunt nou prin zona, am un Logan proaspat achizitionat de o luna si am vazut in ziar un anunt care spunea ca pentru 75 lei iti monteaza sau mai bine zis face functionabil computerul de bord ( ceea ce eu nu am pe masina ). As dori sa stiu a mai facut cineva modificari de genul asta? N-as vrea sa-mi sara din garantie datorita acestei modificari. Pt cunoscatori las aici nr de telefon al respectivului ( 0726295488- Ciprian ) si poate stie cineva sa ma lamuresca si pe mine. Multumesc anticipat pentru raspuns.
computer de bord?
Collapse
X
-
Da, se poate face. Daca masina este pre-septembrie 2006 o sa ai si consum instantaneu, daca este post-septembrie 2006 nu o sa ai consum instantaneu e CB. Treaba cu garantia e relativa, poti sa zici ca ai schimbat bordul cu totul si ai pus unul cu CB, deci n-au ce sa zica.
-
Originally posted by andreiDa, se poate face. Daca masina este pre-septembrie 2006 o sa ai si consum instantaneu, daca este post-septembrie 2006 nu o sa ai consum instantaneu e CB. Treaba cu garantia e relativa, poti sa zici ca ai schimbat bordul cu totul si ai pus unul cu CB, deci n-au ce sa zica.
Comment
-
Originally posted by andreiDa, se poate face. Daca masina este pre-septembrie 2006 o sa ai si consum instantaneu, daca este post-septembrie 2006 nu o sa ai consum instantaneu e CB. Treaba cu garantia e relativa, poti sa zici ca ai schimbat bordul cu totul si ai pus unul cu CB, deci n-au ce sa zica.Forum neinteresant. Delogat definitiv.
Comment
-
Originally posted by D-FENSTe rog lumineaza-ma si pe mine,eu am Preferance 1.6 31 ian 2006,daca nu am cb ce poate sa faca respectivu'?
Comment
Comment