Tutorial Montat Filtru Polen Sub Capota

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Tutorial Montat Filtru Polen Sub Capota

asta este varianta ieftina

si varianta cu un filtru facut special de Motrio pentru acea grila, pret aproximativ 25lei.
    Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Sa traiesti Cristi! La mai multe tutoriale!
    sigpicLogan Laureate - 1.5 DCI

Comment

Salut Cristi.

Nu poti cumva sa pui instructiunile de montare a celui filtrului Motrio?
      (eventual o scanare a pliantului)
      Multumesc anticipat.

Comment

nici pe frigu asta n-ai stare ))))

bravo !
        Last edited by Tudor; 30 October 2010, 14:06.
        " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

unde se gaseste filtrul ala?..cred ca odata pus nu mai are pe unde intra praful..misto

Comment

vreau si eu filtru de ala pe unde se gaseste?
            laureate 1.5l, albastru marin

Comment

La dealer dacia

Comment

Salut.
                Util ca-ntodeauna
                Sa traiesti Cristi,si la mai multe tutoriale.
                Numai bine.
                Un Logan----YNG-----
                Numai bine.

Comment

Salut !!! De unde se pot lua filtrele MOTRIO ?
                  LOGANIST CONVINS !!!

Comment

Salut.
                    De la dealer sau intreaba la un magazin de piese schimb.
                    Numai bine.
                    Un Logan----YNG-----
                    Numai bine.

Comment

o varianta ieftina am incercat si eu si anume filtrul de hota decupat si cusut pe dedesupt...insa are un mare incovenient: cand ploua se umezeste filtrul de hota- am folosit unul cu carbon (cica-scria pe ambalaj)- si astfel spre margini se forma noroi si iti dai seama ca nu mai intra nimic pe acolo... insa vara este super bun...filtreaza f bine. Sunt tare curios cum se comporta varianta "motrio" in special ca vine si iarna...ploi, zapada...insa nu prea mai este praf f mult ca vara.
                      multumim de tutorial...intotdeauna excelent! esti mai tare ca Coca-cola!

Comment

critix: am urcat scanarile
                        gimy, eugenio_23: varianta ieftina din real, filtru de hota. filtrul Motrio la reprezentanta, magazine auto. din cauza asta am pus si codul.
                        ionut.c: adevarat, cel de hota dupa umezire nu prea mai trecea aerul si se facea noroi din cauza prafului. din cauza asta se schimba macar la 1 an.
                        Attached Files
                        Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

luna trecuta daca faceai revizia la orice service dacoserv primeai un filtru de polen gratuit plus montaj oare este acelasi cu cel montat de cristi? stie careva? ma gandesc ca odata montat acest filtru aerul va patrunde mai greu cand tii clapeta deschisa adica el filtreaza particulele ok dar aerul cat de bn mai intra? respect cristi

Comment

eu am filtrul din acest film si il am si pe cel din habitaclu. debitul de aer este mai redus si e normal.
                            in loc de treapta 1 vei folosi pe treapta 2 la ventilator

Comment

aham si praful mai intra se cunoaste? adica parerea ta care este merita sa montez

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google