Kitul Carline (rieger)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Kitul Carline (rieger)

Last edited by Cristi_Xp; 20 November 2006, 02:54.
    Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Cand il vad bha la tine pe masina? Hai ca nu mai stiam ce sa postez pt o steluta )))

Comment

Eee...cand o sa-l vad eu la mine pe masina...o sa fiu bucuros.Nu m-ar supara nici niste stopuri clare si nici enjel aizuri..tinant cont ca asta e acelasi kit ca cel de pe M ,cu enjel aiz bagaboantele nici n-o sa stie ca nu e BMW ;)
      Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Attached Files

Comment

Arata bine,imi place.Daca dispui de bani poate iesi din logan o masina tare frumoasa.
          Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

Originally posted by Christnacht
            Arata bine,imi place.Daca dispui de bani poate iesi din logan o masina tare frumoasa.
            dap e misto...cu gust
            sigpic
            astra h 1,7 cdTI

Comment

pai si un pret de unde aflam...arata super cel putin bara fata...arata marfa de tot...e printre putinele care chiar mi-au placut...
              0.9 tce SL plus

Comment

Ce parere aveti de aceasta bara spate? Eu am facuto astept pareri si critici
                Attached Files

Comment

apv: interesanta, dar eu imi mentin o parere: daca tot vreti sa faceti ceva la "fundul" unui logan atunci macar faceti-l sa arate mai "suplu".

explicatie: spatele unui logan si asa e mare (inalt) iar daca ii mai punem si niste bari care "intaresc" senzatia de "mare" sa nu ne mai mire ca toti zic ca e dulap.

visul meu este sa vad pe unu' cu imaginatie care sa ii dea spatelui niste linii curbe care sa mai "subtieze" talia loganului sau macar sa ii dea o senzatie de rotunjime.

nu stiu cat de inteles m-am facut, dar sper ca da

LE: si eleronul ala pe spate mi se pare prea mare si "saritor" in ochi ... poate daca l-ai subtia putin si l-ai lasa mai jos ar arata mai bine ... o chestie subiectiva desigur
                  Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
                  Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca

Comment

cel mai frumos chit tuning de pana acum si tin sa intaresc spusele lui @bubu_vasile, parca prea prea are cur de vadana
                    Daca aveti moderatori scapati de ai si daca nu aveti sa nu va luati

Comment

Stai asa nu ai inteles aia nu e masina mea eu lucrez cu fibra si baiatul a vut sa ii fac acea bara spate. Nu e vorba ca e frumos sau urat eu am facuto am luat banii si omu a fost multumit. Nimic mai mult. SCZ de offtopic acum lucrez la bara mea spate care incerc sa fie cam ce zici tu sa ii dea o idee de latime nu de inaltime cum sunt cam toate.

Comment

este tare kitul.....imi place ca e finutz.....
                        JUST ME.....30-rdd......

Comment

mie unu nu imi place ...sincer
                          Mereu superiori unui sat cu caini si oi

Comment

foarte foarte!!!!!!!! e misto oricum da nam inteles legatura dintre carline si rieger...
                            ma puteti ajuta?
                            Last edited by VDO_racing; 29 February 2008, 23:09. Reason: oamenii mai si gresesc ce?????????
                            sigpic
                            NEVER FORGOTTEN

Comment

Salut.Probabil or fi in colaborare aceste 2 firme daca zic prostii ma iertati voi .APV-ule cat timp este facut din manuta ta tot RESPECTUL.Numai bine la toata lumea
                              Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google