ce produse folositi pentru protejarea vopselei impotriva prafului, soarelui, pasarilor... sau in general pentru protejarea vopselei...si ce imi recomandati.
Intretinere vopsea
Collapse
X
-
Mama ce multi s-au inghesuit sa-ti raspunda. Eu iti spun asa, daca vrei sa ai grija mare de vopsea: spalata cu jet de apa, cu spuma activa, exclus perii si periodic (2 luni) sa o dai cu ceara tu acasa (ceara pe care o gasesti la orice benzinarie, sau si mai buna, ceara cu teflon). Eu asa fac.
-
Personal nu folosesc ceara cu teflon. Banuiesc ca se gaseste la magazine auto. E ceva de genu....Attached Files
Comment
-
...efectu' ''paianjen''. Cum spun meseriasii: ''asa face toate''. Treaba asta apare la orice masina, culoare metalizata sau nu. Eu am masina de cateva luni si (inca) nu mi-au aparut acele mici mici mici zgarieturi. O spal numai cu jet de apa, exclus total perii (am vazut la tv ce dezastru fac periile, cele de material plastic si cele de bumbac, dar intr-o masura mai mica). Cu ceara nu le scoti, cu un polish se poate.
Comment
-
Cat costa ceara asta cu teflon ? O sa ma apuc si eu s-o protejez ca vine iarna.Numai bine baietiFacebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
-
Originally posted by sonykelDa se aplica usor? sau trebe talent ca sa iasa bine???
nu stiu, n-am vazut, n-am auzit, dar mi se pare simplu. o cirpa, pui si freci
ma contrazice cineva?Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
Eu daca l-am vazut sa zicem dupa max 1 zi, si este tare , nici nu incerc sa-l frec cu carpa. Iau o bucata de carpa si o imbib in apa si o plantez pe gainat. daca o lasi acolo cca. 15 min. te asigur ca se imoaie si se ia foarte usor, fara sa fie afectata vopseaua sau lacul. Eu asa am facut de fiecare data, si este ok., sunt cu ochii pe voi !
:thumbsup:
Comment
Comment