Intretinere vopsea

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Intretinere vopsea

ce produse folositi pentru protejarea vopselei impotriva prafului, soarelui, pasarilor... sau in general pentru protejarea vopselei...si ce imi recomandati.
    Last edited by andrei; 16 August 2007, 18:01.
    sigpic

Mama ce multi s-au inghesuit sa-ti raspunda. Eu iti spun asa, daca vrei sa ai grija mare de vopsea: spalata cu jet de apa, cu spuma activa, exclus perii si periodic (2 luni) sa o dai cu ceara tu acasa (ceara pe care o gasesti la orice benzinarie, sau si mai buna, ceara cu teflon). Eu asa fac.

Comment

cum se numeste sau ce marca e acea ceara cu teflon ? si unde o putem gasi?

Comment

Personal nu folosesc ceara cu teflon. Banuiesc ca se gaseste la magazine auto. E ceva de genu....
        Attached Files

Comment

pai fi atent ce am observat eu la vopsea si nu imi place deloc.... cand bate soarele dak te uiti atent...se vad mici dungulite...cam peste tot. zgarieturi nus....mam uitat si pe la alti si la fel...zimi cum sa scap de ele...
          sigpic

Comment

...efectu' ''paianjen''. Cum spun meseriasii: ''asa face toate''. Treaba asta apare la orice masina, culoare metalizata sau nu. Eu am masina de cateva luni si (inca) nu mi-au aparut acele mici mici mici zgarieturi. O spal numai cu jet de apa, exclus total perii (am vazut la tv ce dezastru fac periile, cele de material plastic si cele de bumbac, dar intr-o masura mai mica). Cu ceara nu le scoti, cu un polish se poate.

Comment

Cat costa ceara asta cu teflon ? O sa ma apuc si eu s-o protejez ca vine iarna.Numai bine baieti
              Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

Originally posted by Octavian___28
                Personal nu folosesc ceara cu teflon. Banuiesc ca se gaseste la magazine auto. E ceva de genu....
                cat ai dat pe ea?

Comment

Da se aplica usor? sau trebe talent ca sa iasa bine???

sigpic

Comment

Cearaaaaa........cat este cearaaaaaa?
                    ca vreau si eu

Comment

Originally posted by sonykel
                      Da se aplica usor? sau trebe talent ca sa iasa bine???
                      cred ca e suficient sa ai 8-12 clase,nu cred ca se cere si facultate
                      nu stiu, n-am vazut, n-am auzit, dar mi se pare simplu. o cirpa, pui si freci
                      ma contrazice cineva?
                      Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

go

da..) carpa sa fie de calitate ..sa nu zgarii vopseaua cu ea

Comment

si cand obosesti de atata frecat ne punem consoarta sa frece... nui asa cristi?

sigpic

Comment

Cum faceti cand se usureaza pasarile pe masina? Ca nu cred ca iesiti imediat cu carpa si cu apa si stergeti.....dupa ce le lasati 1-2 zile pe masina dupa aia se observa pe vopsea cand le inlaturati?

Comment

Eu daca l-am vazut sa zicem dupa max 1 zi, si este tare , nici nu incerc sa-l frec cu carpa. Iau o bucata de carpa si o imbib in apa si o plantez pe gainat. daca o lasi acolo cca. 15 min. te asigur ca se imoaie si se ia foarte usor, fara sa fie afectata vopseaua sau lacul. Eu asa am facut de fiecare data, si este ok.
                              , sunt cu ochii pe voi !
                              :thumbsup:

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google