If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
MI-am permis sa deschid eu acest TOPIC ca vad ca in urma cererii mele la sectiunea celor din administratie nu am primit nici un raspuns. Sper ca nu supar pe nimeni ci dimpotriva.
so........asteptam propuneri,sugestii,idei ptr forum ,promovarea miscarii LOGANCLUB......... s.a.m d.
Am scos masina in ploaie sa se tuneze cand tuna !.......restul e LOGAN
eu i-am propus acum ceva timp xp-ului sa strangem bani, sa facem tricouri, sepci, pixuri, fluturase si alte materiale promotionale, chiar sa mai cumparam niste domenii care sa fie redirecturi catre forumul asta... nu s-a tinut cont de propunerea mea...
pentru buna functionare a forumului ar trebuie si o curatenie printre useri, cei care nu au mai intrat de zeci de luni si care au 0 posturi ar trebui stersi sau macar atentionati, curatenie printre topicuri... majoriatatea sunt inutile... nu stiu... nu imi mai vine nimic prin cap la ora asta.
eu nu mai strang in viata mea nici un fel de bani
Daca vreti sa strangeti e bine,am fo injurat destul
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
singurul lucru care-mi trece acum prin cap ar fi renuntarea la reputatii si la grade (incepator, avansat...) ca sa nu mai posteze lumea aiurea; si ar trebui gasita o solutie pentru a avea mai multi moderatori si atunci treaba lor ar fi mai putina si mai usoara
If everything seems under control, you`re just not going fast enough...
dupa parerea mea trebuie neaparat inchis sectiunea "Logan vs..." renuntat la rep, power, rep. level si rep. point.A da si functia search trebuie facut ceva cu ea, sa se vada mai mare, mai clar...
Nu Conduce Niciodata Mai Repede Decat Ingerul Tau Pazitor Poate Zbura!!!
1.asta e forum de masini,logan in special;hai sa lasam chestiile de genul:ce ciocolata va place?ce procesoare aveti in pc-uri.(fiecare posteaza ce vrea dar sa nu deviem de la subiect)
2.mai multi moderatori pentru ca forumul e vraiste,cauti ceva la o sectiune si il gasesti in alta parte
3.prea multe sub threat-uri,care sunt inchise si nu prezinta interes ar trebui sterse
4.eliminati contuarul de posturi sa evitam posturi pt grade
ma mai gandesc si mai postez. sper sa nu se supere nimeni pe mine dar asta cred
gigi-kent: ce ai zis tu la punctul 1 nu cred ca o sa vrea Cristi_Xp, nu cred ca poate sa renunte la cafenea. Mai trebuie sa mai discutam si de altceva nu numai de Logan.
Nu Conduce Niciodata Mai Repede Decat Ingerul Tau Pazitor Poate Zbura!!!
gigi-kent, toate forumurile au un loc unde se discuta si chestii ce nu sunt legate de masini. Eu unul activez chiar mai mult la cafenea pt ca Logan nu mai am si rar ma mai implic in detalii despre el.
Suntem si noi oameni.. complecsi zic eu.. nu suntem legati cu un cordon omblical de aceasta masina pt. care ne-am inregistrat aici.. nu chiar totul pe acest forum ar trebui sa se invarta in jurul ei.
Astea sunt cateva din ideile mele:
1.Gradele(incepator,.......,Loganist de 5 stele)ar trebui sa fie primite in alt mod deoarece unii dintre noi sunt tentati sa scrie posturi mai mult pentru a-si mari gradul(inclusiv eu recunosc ca am facut asta)
2.Pagina principala ar trebui modificata sa fie mai atractiva pentru ochi.(imagini mai multe,scrisul mai modificat,si sa fie facut cumva ca forumul sa iti sara in ochi cum deschizi pagina)
3.In legatura cu cei cu 0 posturi.Ar trebui sa fie stersi doar cei care nu au mai intrat de luni intregi, nu toti, deoarece poate asteapta sa isi prezinte masina la My ride sau cine stie, si eu am stat pe bara un timp cand mi-am facut userul).
4.Cafeneaua nu ar trebui stearsa dar vorba lui gigi-kent chestiile cu mancare,energizante si alte cateva se pot vorbi si la intalniri.In cafenea ar putea fi vorba despre starea drumurilor,apartitii auto etc.
Parerea mea.Numai bine tuturor.
1. Nu stiu in ce alt mod se pot da acele grade. Idei?
3. A sterge pe toti cei cu 0 posturi ce nu au mai intrat de luni ar insemna o GRAMADA de munca. Iti dai seama ca trebuie luat fiecare in parte, nu? In plus nu stiu cu ce deranjeaza.
nu am zis sa renuntam la cafenea dar sa incercam pe cat posibil sa evitam discutii care nu isi au rostul pe forum.am putea face o sectiune dedicata motorsportului,ca doar avem useri participanti la vtm.eu recunosc ca nu cunosc prea multe despre asta dar as vrea sa aflu.ceva de genul: ce iti trebuie ca sa participi?ce modificari trebuie aduse masinii?ce grupe sunt?treburi din astea,cunoscatorii stiu.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment