If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Pentru cei care aveti copii, stiti ca un copil te speculeaza foarte repede. Masina e tot un "copil".Pe mine cred ca incepe sa ma speculeze: am schimbat pe fata bucsi bascula, flansa amortizor s.a. si acum cred ca vrea sa umblu si pe spate, dar problema este ca am fost cu ea la service, am ridicat-o pe elevator si am tras de toate alea, nu scartie, nu bate , nu are joc la nimic.Am incercat si cu un levier bagat pe colo-colo...NIMIC.Am luat-o pe traseu cu un mecanic langa mine, prin gropi, peste borduri, peste limitatoare- NIMIC.Plec dimineata la treaba, cobor dupa bordura(bordura nu este abrupta) si .....aud iarasi " acel" zgomot.Solutia:trag de masina pana "crapa".Masina mea are 6 ani si este de 2 ani la mine.Traiasca Loganu'.......
aia trw si daca o inlocuiesc eu (ca nu trebuie facute unghiurile ca la capul de bara) ce are ? ii sta in gat ? ) stiu ca e 400 am schimbat si eu una acuma 2 ani , adica aia de pe dreapta , care acuma e buna si nu o schimb , mai am una de dreapta din garaj buna , dar imi trebuie de stanga , multumesc pentru opinie , am sa schimb bascula aia din stanga si am sa vad daca mai face , pararea mea e ca de acolo se aude si in plus are un mic joc pivotul si o schimb cu totul
aia trw si daca o inlocuiesc eu (ca nu trebuie facute unghiurile ca la capul de bara) ce are ? ii sta in gat ? ) stiu ca e 400 am schimbat si eu una acuma 2 ani , adica aia de pe dreapta , care acuma e buna si nu o schimb , mai am una de dreapta din garaj buna , dar imi trebuie de stanga , multumesc pentru opinie , am sa schimb bascula aia din stanga si am sa vad daca mai face , pararea mea e ca de acolo se aude si in plus are un mic joc pivotul si o schimb cu totul
Orice ai schimba, cap de bara,bascula,pivot, se recomanda geometria;daca faci asa la treaca mearga ai sa dai din una in alta;fa o treaba gospodareste.
Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment