Thread-uri Disparute...

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Thread-uri Disparute...

am pus si eu doua anunturi...unul la jante/anvelope si unul la piese de schimb....
    asta aseara si azi constat ca au disparut unul cate unul....
    daca am gresit, nu inteleg de ce, ca in regulament nu scria decat de 1 up la maxim 24 de h.
    dar eu nu am dat up ca nu a fost nevoie...
    deci???

Tot ce vinzi sau cumperi se face la bursa.
    Ar trebui sa zici multumesc pt ca nu te-am taxat. Data viitoare, nu se va mai repeta.

Comment

Mai intai citeste Regulamentul cu atentie si apoi te apuci de facut thread-uri de senzatie. Ti-a raspuns Cezar deja
      Last edited by darksid3; 28 April 2009, 12:44.
      In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

senzatie?

am si recunoscut ca exista posibilitatea ca eu sa fi gresit...dar nu vedeam unde.
        daca te uiti la sectiunile unde am pus anunturile ai sa vezi ca sunt pline de anunturi de vanzare/cumparare...dar numai ale mele au disparut...de asta intrebam.
        si thread am facut pentru a fi vazut de persoana care a operat modificarile si sa imi raspunda.
        acum ca am primit raspuns, multumesc frumos, se poate inchide acest thread.
        o sa am grija sa pun unde trebuie anuntul.

Comment

Nu e nevoie de thread, un simplu Report e de ajuns. Deci de acum stii: Orice vinzi sau cumperi, se face numai pe sectiunea "Bursa"
          In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

problema e ca apar mai greu ... 1-2 zile ca trebuie aprobate .
            Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Working...
            X
            Anulare DPF
            Politica de Securitate Google