User Considerat Clona.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

dupa modu specific de postare
    nu ne dam seama dupa primele 10posturi nu-i bai , ne dam seama dupa urmatoarele 100 si tot isi ia ban...
    dece cromatic te bate gandu sa-ti faci o clona?
    Ps nu trebuie sa fie 2retele separate trebuie 2abonamnete si mai sunt mult chestii dupa care isi da seama xpu... nu are rost sa stam acum sa enumeram.
    Last edited by SoNyKeL; 27 May 2009, 10:10.

sigpic

Comment

Gata, ai tras tu concluziile repede.
      Eu nu sunt afacerist sa plec cu laptopul dupa mine ca sa-mi fac abonament wireles pe la nu stiu ce provider de internet si nici nu-mi permit sa dau 50lei pe cel mai ieftin abonament de la Orange si chiar daca ar fi asa, nu e stilul meu.
      Drept sa-ti spun raspunsul tau l-am anticipat cu privire la modul specific de postare dar am vrut sa vad si parerile altora.

L.E.
      Ai dreptate, noi cam dam idei pentru altii aici.
      Last edited by Cromatic; 27 May 2009, 10:26.

Comment

Exista un soft specializat care detecteaza dupa mai multi parametrii daca e cazul de o clona. Fireste, nimic nu are o rata de detectie de 100 % dar e suficient pana acum.
        In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Atunci ce sa mai spun eu, ca intru pe forum, functie de ora si locul in care sunt, de pe 4 calculatoare...
          The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson

Comment

Asta nu e nici o problema...si eu intru de pe mai multe IP-uri...nu se considera clona
            In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Atata timp cat nu si-a mai creat nimeni cont de pe acele calculatoare cred ca e o.k. si oricum se vede i.p.-ul de pe care lucrezi cel mai mult si de pe care ti-ai creat cont iar la cele temporare se-ntelege ca esti in trecere.
              E clara treaba, chestia asta nu merge la infinit, nu are cum, mai devreme sau mai tarziu tot vei fi prins.

Comment

cu ce va bateti voi capul in loc sa va vedeti de-altele mai faine
                Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Eu sunt in concediu..................la mare.

Comment

mno si io-s acum logata de pe PCul lui bolo... Si n-avem niciunu ban. Da' nici nu cerem! [Am vazut ca p-aici daca ceri ceva, ti se cam da ]
                    Ţăranul de la oraş e cel mai prost animal.

Comment

daca se anunta dinainte atunci nu cred ca ar fi vreo problema; suntem oameni totusi
                      "Stiu ca nu stiu nimic, dar stiu ca pot sti mai mult decat stiu" (Socrate)

Comment

pai in afara de bolo si rebe, mai sunt, de exemplu felixb si andrei si mai cateva "perechi" acestia si daca n-au anuntat, stim de ei ca-i cunoastem, am vb cu ei personal sau cate unul dintre moderatori sau organizatorii de intalniri si cand se detecteaza double login/clona, deja stim despre ce e vorba. nu da nimeni ban aiurea dupa cum urla detectorul de clone...
                        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

il stiu eu pe SINX. e ok. Eu si frate-miu avem in casa 2 pc-uri care ies printr-un router, deci acelasi IP. i-am zis lu XP pe mess ca voi mai crea un user implicit a lu frate-miu si nu a fost banat userul lui pana acum.
                          Deci Sinx, daca consoarta dumitale doreste user, ia legatura cu xp, zi-i ca garantez eu pentru tine, si o sa poata si consoarta matale sa fie membru LoganCLub.
                          Fuarte Nervos !!!

Comment

Si contra unui mic "onorariu" va primi ban daca nu vrei sa afle chiar tot ce scrii pe aici .
                            Cel mai lent 1,6 8v

Comment

tare asta...

@k: mersi mult de tot... sper sa nu fie cazul si sa nu-si bage consoarta nasul pe aici
                              Last edited by sinx; 29 May 2009, 00:03. Reason: Automerged Doublepost
                              sigpic

Comment

Originally posted by Cromatic View Post
                                Spre exemplu, sunt foarte multe persoane care sunt abonate la 2 retele de internet, una wireles de la Orange sa zicem si una pe cablu de la RCS.
                                Daca o astfel de persoana isi creeaza cate 1 user pe fiecare retea, cum mai consideri ca e clona?
                                este de ajuns numai fiberlinkul de la rcs-rds deoarece la fiecare reconectare se primeste alt ip ;) .de obicei clonele se observa din comportament.
                                vom fi iarasi ce am fost si mai mult decat atat !

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google