User Considerat Clona.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• User Considerat Clona.

Am citit prin aceasta rubrica si nu am inteles un lucru. De ce daca de pe acelasi calculator, acelasi ip, se inregistreaza inca un user se considera clona si se sanctioneaza cu ban? Daca spre exemplu prietena mea doreste sa fie si ea membra Logan Club si isi face un user? Ne luam amandoi ban pentru ca avem acelasi ip? Sau daca eu imi iau ban si intre timp ea doreste sa isi faca un user pe acest forum, nu poate din cauza mea? Eu inteleg si sunt perfect de acord cu aceasta masura... este necesara, numai ca ea are si reversul medaliei...
    Rog pe cineva in masura sa ma lamureasca si pe mine.
    sigpic

no apai domnie draga , nui bai...

sigpic

Comment

hai ca t`ea lamurit
      ai inteles nu ?

Comment

Originally posted by SoNyKeL View Post

De acord!
        laureate 1.5l, albastru marin

Comment

mai bine da-i pm lui cristi_xp. daca tu si prietena ta sau alt cunoscut de-al tau folositit acelasi calculator, ar fi bine sa anuntati inainte chestia asta si nu se intampla nimic. mai sunt cazuri care folosesc acelasi calculator, stim de respectivii si nu-i nici o problema.
          Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Sau trimite-i lu Sonykel un Indrumar al Limbii Romane prin posta.
            Din cate stiu eu nu prea ai voie sa ai 2 useri. Cum lucrul asta se urmareste dupa IP, nu prea vad cum ai face sa foloseasca 2 persoane acelasi calculator.
            sigpic

Comment

bivole de ce tu esti bivol , cand lucram amandoi la aceasi ``companie`` si cand ajungeam si eu la birou , nu ne logam amandoi pe acelasi pc implicit acelasi ip... si urla detectoru... diferenta era ca lumea oricum stia sa suntem 2persoane diferite si etc... dar cred ca daca omu ii specifica de la inceput ca x cu y o sa apara pe acelasi ip nu e nici o problema. daca am un frate si amandoi impartim acelasi pc aceiasi masina ce facem?

deci raman la parerea mea:

Ps. banuiesc ca sinx este un membru care se duce si la intalniri si sigur e vreun moderator/orgnizator/coorganizator din bucuresti care sa-l fi vazut la fata si sal cunoasca de tot , sa garanteze ca nu e un copil de 12ani cu dubla personalitate/sexualitate
              Last edited by SoNyKeL; 26 May 2009, 11:27.

sigpic

Comment

eu cred ca se poate crea 2 useri, folosind acelasi IP de la acelasi calculator, cu, conditia de a folosi pe fiecare user un alt program de internet.

EX:1.mozilla firefox, 2. internet explorer.

Este posibil. Asa ca draga sinx, poti sa incerci un picexemplul dat de mine, si apoi vom vedea daca te mai gaseste precum clona.
                Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.

Comment

si asta ca sa vezi ca am dreptate.......vezi diferenta de timp a posturilor..

Si poate gresesc, dar din cate am auzit...IP nu se poate bana, ci USERUL. (asa am auzit)
                  Last edited by cristi_myx; 26 May 2009, 22:56.

Comment

daca noi consideram ca sunt clone ... le banam .
                    Prin clona nu se intelege acelasi calculator/acelasi ip ci aceeasi persoana cu 2 usere .Daca consideram asta , banam pur si simplu.
                    Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

se baneaza si ip-ul, stai linistit. dar chiar daca iti faci 2 conturi de pe 2 browse-ere diferite, tot clona te vede, pentru ca e acelasi ip, adica aceeasi locatie, adica tot 2 conturi la tine, tot clona. mai bine anunti inainte si cu asta basta.

Originally posted by Cristi_Xp View Post
                      Prin clona nu se intelege acelasi calculator/acelasi ip ci aceeasi persoana cu 2 usere .Daca consideram asta , banam pur si simplu.
                      si daca ceea ce considerati nu e bine? eu spre exemplu apar ca si clona cu userul klh, sau ceva de genul...asta nu inseamna ca intru de pe 2 conturi.
                      Last edited by B 83 RMJ; 26 May 2009, 23:09.
                      Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

Daca nu consideram corect, aveai ban pentru clona, nu ?
                        In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

am inteles... nu de alta dar asupritoarea a devenit cam suspicioasa cu logan club... crede ca pe aici tot ce zboara se mananca si se tot intreaba ce gasesc asa interesant la un forum... maine, poimaine isi face aici user ca sa vada ce fac eu pe forum si ma trezesc cu userul banat. Adio prietenie, adio casnicie, adio viata buna
                          Multumesc tuturor celor care mi-au raspuns... ;)
                          sigpic

Comment

no apai domnie draga , i told you so...

sigpic

Comment

Originally posted by Cristi_Xp View Post
                              Spre exemplu, sunt foarte multe persoane care sunt abonate la 2 retele de internet, una wireles de la Orange sa zicem si una pe cablu de la RCS.
                              Daca o astfel de persoana isi creeaza cate 1 user pe fiecare retea, cum mai consideri ca e clona?

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google