marirea timpului pentru edit message

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• marirea timpului pentru edit message

nu s-ar putea mari timpul pentru edit message la 20-30 de minute ca sa mai putem adauga cate ceva la respectivul mesaj sau a mai adauga un attachement,ca eu de multe ori am vrut sa mai adaug cate ceva dar m-am lasat pagubas ca a disparut casuta de edit in 5 minute.
    Captain of the black pearl

macar 10min si tot ar fi o schimbare... alte forumuri au functia de edit inca pana la urmatoru post adica eu postez si editu ramane valabil pana posteaza cineva dupa mine

sigpic

Comment

done...10 min !
      Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

multumesc sefu!!
        Captain of the black pearl

Comment

Iar eu credeam ca am o proroblema cu netul! Nu reusesc niciodata sa scriu mesaje mai lungi. Ma gandeam chiar sa le scriu "din bucati". Oricum, multumim pentru timpul acordat!

Comment

Ar trebui sa mearga sa scrii mesaje lungi, nu vad de ce nu merge.
            Cel mai nou proiect auto din România!
            Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Sa bifezi optiunea "Remember me" cand introduci parola la logare. Si nu mai ai probleme.
              Cel mai lent 1,6 8v

Comment

La inceput cred ca era cum spune Rocri.
                Scriam mesajul, iar cind il trimiteam, imi aparea "Nu poti posta replici" sau ceva de genul asta si imi cerea sa ma "loghez" din nou. Mi-am dat seama de figura si am bifat Remember me, dar apoi mi s-a-ntamplat sa ma trimita dintr-o data la prima pagina (cand intri prima oara pe forum). Adevarul e ca-mi si ia cam mult timp sa le editez, pt ca vreau sa le scriu cat mai pe intels, mai scriu, mai sterg, etc. M-am gandit si la varianta ca nu ma lasati voi (moderatori, administratori) sa le postez, ca doar aveti dreptul nu? Cel putin am vazut ca scrie asta in regulament. Dar sincer nu cred asta, mai degraba au fost probleme technice. Trebuie sa stiti si ca eu folosesc o conexiune cu telefonul mobil si viteza de transmitere date nu e asa mare, dar linia oricum nu-mi cade niciodata.
                Va salut.

Comment

Posibil sa fie de la browser, sa incerci sa schimbi browserul si vezi daca mai face.
                  Cel mai nou proiect auto din România!
                  Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Pina la uram timpul de editare este 10 min? cam putin... se putea si mai mult.
                    Multa lume, putini oameni...

Comment

...Cu ce rost?Daca ai ceva de corectat ai preview + 10 minute in caz ca ai uitat ceva.Asa cu edit mai mare o sa ajunga lumea sa dea citeze posturi de dupa...Si nu o sa mai inteleaga nimeni nimic.sau sa semnaleze cineva o greseala sau idee gresita iar cel in cauza sa il ridiculizeze(cu edit)

Comment

Working...
                      X
                      Anulare DPF
                      Politica de Securitate Google