Cerere De Campionat "cea Mai..."

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cerere De Campionat "cea Mai..."

salutare colegi...
    in primul rand sper ca am postat unde trebuie...daca nu imi cer scuze si rog a fi mutat threadul la locul lui...

Cererea mea se adreseaza administratorului (cristi_xp) si moderatorilor de a organiza un nou campionat de "cea mai..." asa cum a fost si anul trecut...
    pt cel mai tare interior cel mai tare exterior cea mai tare evacuare si cel mai tare sistem audio......
    la fel ca datat trecuta cu pool pt vot si 3 categorii de exterioare... level 1,2, 3

sper ca dorinta mea sa fie pusa in practica !
    va urez noroc si "drive safe"
    0.9 tce SL plus

Salut ideea si (te) propun un pool pentru cele mai faine jante pe logan, unde sa se puncteze:
    1. aspect
    2. potrivire pe masina
    3. dimensiuni
    4. raritate
    Merci
    sigpic

Comment

e super si proba asta ar trebuii bagata in concurs...dar sa vedem ce spun "boshii"
      up....
      0.9 tce SL plus

Comment

eu as vrea cel mai chicios logan...ca deastea sunt destule
        Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

da da , adevarat mumus , acuma sa vedem ce zice lumea.

Comment

sigur se va ivi scandal

Comment

concursul e simplu , se va opta de pe " my ride " cele mai comentate masini si se vor introduce in poll , de aici si pana la rezultate tine doar de vot.
              se vor propune si masinile care au ceva deosebit / unic / super custom .

Comment

cred ca cel mai bine ar fi participantii sa se inscrie pe o lista la sectiunea la care doresc sa participe.sa se faca pentru fiecare sectiune cate un thread si sa se voteze de catre membri forumului.
                Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

Exact asa zic si eu. 1 sapt topic pentru inscrieri. Cine unde vrea si de ce vrea. La kitch, in cazul in care nu gasim doritori nominalizam noi pe cativa
                  sigpic

Comment

sa zicem la sectiunea Ceasuri de bord...daca se face asa ceva.
                    Attached Files
                    Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

pai ceasurile fac parte din interior zic eu.nu putem sa facem cate o sectiene pentru fiecare componenta .
                      Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

Parerea mea.
                        Categoriile de anul trecut au fost chiar super inspirate. Pe nivele la fiecare categorie, pentru a putea echilibra competitia. In plus ideea cu cele mai .....jante, este super. Cred ca o sa se bucure de cel mai mare numar participanti.
                        Iar ca mod de decizie, eu propun tot pollul. Dar sa nu se recurga la smenariile de anul trecut.

Comment

Eu zic sa mergem pe categoriile din orice concurs de show&shine.
                          Best exterior
                          Best interior
                          Best custom car
                          Best rims
                          La aceste categori putem adauga cele trei niveluri si eventual Most powerfull si Best sound sistem. Daca facem cu ceasuri si alte cele eu zic ca o sa avem 1001 castigatori
                          sigpic

Comment

ce a zis andy_x3m mi se pare cel mai logic. si cine doreste isi inscrie masina in concurs
                            sigpic

Comment

Sunt de acord cu ce a zis lupulucian,adica sa fie poll,si cu ce a zis andy_x3m.Mi se par cele mai potrivite categorii.
                              Cumpar volan de Duster

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google