total de acord si acuma vor exista 2 feluri un pol pentru ph1 si 1 pol pentru ph2
Cerere De Campionat "cea Mai..."
Collapse
X
-
Ioane, am zis ma ca impartit in cele trei categorii. Toate mai putin jantele si most powerfull, nu de alta dar o sa avem cipaiti dupa cu duiumulsigpic
Comment
-
Sper sa nu fie cu suparare dar propun sa fie sterse de la my ride si acele sticky cu masinile votate acum 1 an si ai caror proprietari ori ca nu mai au masina ( ex shoka ) altii nu mai intra pe forum ( Paulic si Stiancu ) si cei care nu au mai facut nimic la masina si-au venit altii din spate si i-au devansat
De Cristiicspe nu zic nimic sa moara bibi )
Consider ca premiu continand 1 an ca topicul castigatorului sa fie sticky este de ajuns..nu credeti ?sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
Comment
-
-
-
Eu zic sa incepem de saptamana asta.Facem categoriile apoi o lista cu cine vrea sa se inscrie,la ce categorie si de luni sa se dea drumu la pol.
Comment
-
pai hai sa ne miscam... eu propun urmatoarele categorii si pana maine seara sa se mai aduca completari sau modificari...urmand ca joi sa facem threadurile....ok???
1 cel mai tare exterior :level 1
level 2
level 3
2 cel mai tare interior
3 cea mai tare evacuare
4 cele mai tari jante new!
5 cea mai ţigănită maşină(motor) new! (propunerea lui streulea , the "how to..." man )
e ok???astept ceva activitate0.9 tce SL plus
Comment
-
Comment