If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
si de sunet? nimic? ... neglijati ceva foarte important pentru unii dintre noi
ca criterii se pot folosii si diplome / show-uri / cupe castigate de catre posesor .
1 cel mai tare exterior :level 1
level 2
level 3
2 cel mai tare interior
3 cea mai tare evacuare
4 cele mai tari jante new!
5 cea mai ţigănită maşină(motor) new! (propunerea lui streulea , the "how to..." man )
6 cel mai tare sistem audio ...(dovada cu diplome etc)
e bine asa???
mai asteptam pana miercuri seara iar joi facem threadurile si sa inceapa inscrierile
Eu as mai propune o regula. Cei care au care au castigat anul trecut o categori la best exterior sa fie automat inscrisi o treapta mai sus, sa se vada evolutia, daca a fost.
andy_x3m:si in cazul lui stiancu(castigator level 2) care nu mai intra pe forum si a lui PAULIC(castigator la cel mai tare interior) care la fel nu mai intra pe forum,a lui shokaliptiku(castigator la muzica) care nu mai are masina,ce se va face?
nu se inscriu , nu castiga ... trebuie din partea fiecarui oras ca acest lucru sa fie adus la cunostinta de catre reprezentant sau pur si simplu pe threadul cel mai vizitat .
ce a fost a fost , acum trebuiesc apreciati si cei care au mai investit in masini de atunci pana in acest moment.
si scuze pentru dublu post .
sunt posesori de logan care au pandit locuri / santiere / fabrici dezafectate si au trantit poze foarte reusite artistice sa spunem ...
sunt constient ca ma intind mai mult decat trebuie , dar cred ca trebuiesc si acele poze " artistice " , sa fie vazute / votate de catre noi .
nu doresc sa fie luata in considerare ultima cerinta .. este inca o idee si ceva nou spun eu .
Last edited by skandal; 17 June 2009, 17:51.
Reason: Automerged Doublepost
eu nu sunt de acord cu numarul de posturi sau cu numarul de vizite din motive evidente... userii noi ai fi clar dezavantajati. Eu propun sa nu inscriem pe nimeni din oficiu. Cine doreste sa se inscrie sa o faca... cine nu, NU! In cel mai bun caz am putea sa propunem userului respectiv sa se inscrie la o categorie anume... sa fie putina democratie si pe aici....
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment