Cerere De Campionat "cea Mai..."

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by iooon_cug View Post
    am facut categoriile ..mai pot fi modificate (de catre moderatori) sau adaugate altele...
    deci am facut asa...
    exterior lv1,2,3
    interior
    evacuare
    audio
    tiganita(la motor)...

nu e bine???
    Si jante nu?
    sigpic

Comment

sunt trecute deja jantele..! e deschis chiar si topic !
      sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

pai si cine pune linkurile?? ca eu chiar vreau sa particip )))
        REMUS, DimSPORT, Eibach, Zexstar, SPARCO, Pioneersigpic

Comment

daca faceti si categoria cu cea mai reusita poza intr-un loc inedit, propun ca aici sa intre orice masina... indiferent daca are ceva modificari sau nu. Nu vad de ce cei fara modificari nu ar putea sa participe. Ganditi putin inainte P Si ca fapt divers... masinile modificate, din cauza suspensiilor nu pot ajunge acolo unde ajung cele stock... in salbaticie
          sigpic

Comment

Cu sectiunea foto mai asteapta un pic!
            sigpic

Comment

eu as zice ca in thredurile pentru inscriere sa posteze doar cei care se inscriu (sau au de gand)in exclusivitate.comentariile unora sa aibe loc mai tarziu ca sa nu vizionam prea multe pagini degeaba cu complimente si urari.va rog sa nu va suparati.lasati oamenii aia sa ne arate ce au de aratat.
              Last edited by margelatu; 18 June 2009, 17:47.
              Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

margelatu nu e greu sa faci o selectie a posturilor cu poze si sa faci un pool, eventual un moderator sa mute posturile cu poze in primele randuri si dupa aceea comentariile... nu ne luati placerea de a comenta si felicita pe cei care au pus suflet ;)
                sigpic

Comment

Am facut o propunere de BEST AUTOMOTIVE PHOTO. Va rog sa intrati AICI si sa postati pozele voastre cu masini.
                  sigpic

Comment

hai ma facem ceva? ne miscam mai cu talent? moderartoru/ri sau superi care au acces acolo sa faca polluri sa stearga posturile cu comentari inutile care nu contin poze... sa dam drumu la vot... si votu sa fie limitat la un numar de zile

sigpic

Comment

Working...
                    X
                    Anulare DPF
                    Politica de Securitate Google