Datorita utilizarii excesive de bold,litere mari(imense) poze ,sclipici si alte alea,am dezactivat optiunile acestea din semnatura,pentru ca se urmaresc greu mesajele.
Update semnatura!
Collapse
X
-
serios,chiar inteleg,si mie imi place sa fie ceva in semnatura,doar ca se abuzeaza,si sincer strica mult aspectul,ajungi sa nu faci diferenta intre post si semnatura.
Am marit la 200 caractere !Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Nu se poate face nimic din pacate. Ori se dezactiveaza codul vB si nu mai merge nimic decat scris, ori se lasa activat si merge totul.
Comment
-
bah, domnu' admin, da'ti-as minus la reputatie... care-i farmecu' acuma ? arata ca ceapa semnaturile, mai bine renuntam de tot la ele...
bine ca ai marit la 200 de caractere, al dracu de mare diferenta o sa fie intre post si semnatura daca ne punem toti sa folosim alea 200 de caractere in compensarea codului VB dezactivat...Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
Comment