Problema

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Problema

Pe cand dau click pe "Posturi noi :..." imi apare urmatorul anunt:

Cautarea a fost dezactivat. Acest lucru este cel mai probabil automat si din cauza încărcare server de Mare. Va rugam Să Încercaţi din nou mai tarziu.

Problema asta o am de vreo ora ... Ce se intampla? Mai sunt asta cineva problema?
    LE-Acum vad ca apar ca D-VENN!!!

Acum vad ca postul meu e facut varza,cuvintele sunt amestecate.Ca sa vad posturile noi trebuie sa merg la pagina principala.

Nu stiu ce-a fost asta,dar acum vad ca e OK...

Originally posted by D-FENS View Post
    Pe cand dau click pe "Posturi noi :..." imi apare urmatorul anunt:

[b] [color = "Blue"] Cautarea a fost dezactivat. Acest lucru este cel mai probabil automat si din cauza încărcare server de Mare. Va rugam Să Încercaţi din nou mai tarziu. [/ Color] [/ B]

Problema asta o am de vreo ora ... Ce se intampla? Mai sunt asta cineva problema?
    LE-Acum vad ca apar ca D-VENN!!!

Acum vad ca postul meu e facut varza,cuvintele sunt amestecate.Ca sa vad posturile noi trebuie sa merg la pagina principala.

...
    M-am grabit,iar nu merge...eu ma retrag....
    Last edited by Cristi_Xp; 27 September 2009, 20:47. Reason: Automerged Doublepost
    Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Si la mine e la fel.abia am reusit sa vad prima pagina si cand am dat s-o citesc pe a doua imi aparea din nou acest mesaj.stie careva care e problema??
    Glory. Glory Man United!!!!United We Stand!!!!!!

Comment

Si mie mi se mai intampla, dai "back" si incerci dinou

Comment

Server load too high....probabil asta a fost toata tarasenia, dar s-a rezolvat.

Eine Runde Nordschleife mit Walter Röhrl

Comment

Da,sper ca acum merge...
          Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

de obicei cand loadul este mare pe forum , se blocheaza chestiile care ar putea cauza incarcarea prea mare ,gen new posts etc.
            Restul cu afisarea cuvintelor aiurea , e posibil sa fie din cauza cacheului , care se pastreaza ca sa se poata incarca forumul mai rapid,sa nu se descarce aceleasi chestii de prea multe ori .
            Postul a fost facut varza din cauza [/ Color][/ B] in mod normal intre / si B sau color nu se pune spatiu.
            Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Working...
            X
            Anulare DPF
            Politica de Securitate Google